Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רוורס

kalda01
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האם למישהו יש ניסיון עם חיישני רוורס של ריינג'ר דגם PS445 ?

הציעו לי את הדגם הזה שעולה כמעט כפול מדגם סיני לא מזוהה.

שווה להשקיע ?

נהג ותיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה מורכב אצלי ברכב הקודם, לעשות את העבודה - הוא עושה.

ההבדל בין הסיני ללא סיני כנראה בדיוק של המרחק וכו'.. ברכב הנ"ל יש לי סיניים דומים מאד

מחברה ללא שם שהגיעו עם האוטו והם גם עושים את העבודה אבל נוטים לא לעבוד לפעמים למרות שהכל מחובר כהלכה.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון ההבדל לא אומר להיות משמעותי, קח לדוגמא חיישני רוורס של קוברה עולים בערך איזה 1200 שקל

אתה לא באמת משווה בין החיישנים של קוברה לזבל הסיני או לריינג'ר. הבדלים קיימים ועוד איך הן במהירות התגובה והן בדיוק שלהם. שלא לדבר על הצורה בהם הם מתיישבים על הטמבון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוסי הכוונה הייתה לגבי המחיר שיש חיישנים שעולים יותר בהרבה,ואני לא משווה בין זבל סיני וכו' לקוברה לפי דעתי חיישני רוורס של קוברה שווים כל שקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...