Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה הקאטצ' פה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישו יכול להסביר לי מה האותיות הקטנות באוויס (אני חדש בתחום הליסינג)?

הם מפרסמים רכב בתשלום חודשי ללא מקדמה טרייד-אין ואחריות,,,

כי זה נראה לי הזוי טיפה ככה לקחת רכב ולשלם 170 כל חודש..

נא לא להגיב/לצפות באשכול זה בשבת תודה.

פורסם

"ללא מקדמה" אוויס למעשה מתחייבת לביצוע עסקת טרייד אין - הרכב הישן הוא המקדמה על הרכב החדש. ה- 169 שח לחודש זה המימון, והיתרה לאחר שנתיים. עסקת "בלון" שמאד רווחת בעת קניית רכב.

לכול שאלה אנחנו כאן

פורסם

אגיד לך איפה הקאטצ'.

יש 3 דרכים לקנות רכב - במזומן, במימון (מבחינת החברה זה מזומן) וטרייד אין.

כשאתה מגיע לעשות טרייד אין, אתה נדפק מכל הכיוונים תמורת ה"טובה" שהם עושים לך שהם פוטרים אותך מלמכור את הרכב עצמאית.

קודם כל אתה לא מקבל את ההנחה המקסימלית שיכלת לקבל, ז"א נותר להם בכיס רווח נוסף של 3-4 אלף ש"ח במקרה הטוב, לעומת עסקת מזומן.

שנית, אתה מקבל 50% מהמחירון על הרכב שלך.

ז"א שאם למשל אתה מגיע לקנות רכב משומש וברשותך פולקסווגן פולו שנת 2000 שהמחירון שלה הוא 15 אלף ש"ח, אתה תקבל עליה סביבות 7 אלף ש"ח בטרייד אין, כשבפועל, אם אתה משקלל את הכסף שהפסדת בגלל שהם לא מוכנים להתמקח איתך עד הסוף, אתה מקבל עליה 3 אלף ש"ח.

עכשיו, יש אנשים שזה שווה להם 8) אני אישית, מאמין שגם אם תפרסם ביד 2 במחיר הנמוך ביותר, לא תקבל 3 אלף ש"ח עבור הרכב אלא הרבה יותר - אפילו 8 אלף ש"ח זה הפרש רציני!!!

זה הקטצ' מבחינת טרייד אין. מבחינת הלוואת בלון זו הלוואה מקובלת שבה אתה מחזיר סכום נמוך ובסוף מחזיר סכום ענק.

פורסם

לא משנה איך קוראים לעסקת המימון - בלון, צפלין או צוללת. מדובר ברכב שקנית ב-X ש"ח ואתה צריך לשלם את כל הסכום + ריבית.

כמו שאמר ד"ר סובארו, אתה תקבל על הרכב שלך משמעותית פחות מהמחירון ותפסיד במידת מה מכוח המיקוח שלך על הרכב החדש (כי הטרייד אין מגלם כבר "הטבה"). את השארית אתה משלים עם הלוואה בריבית כזאת או אחרת ועם תבנית החזרה כזאת או אחרת.

בהלוואת בלון אתה משלם רק את הריבית ואת הקרן משלם בעוד Y חודשים. ישראלים אוהבים הלוואת בלון כי תמיד "יהיה טוב" - קרן ההשתלמות תפתח, נקבל בונוס מהעבודה, הדודה הערירית עם המגרש בהרצליה תתפגר סוף סוף.

ההצעה שלי - תקבל הצעה מאוויס ובמקביל תנסה למכור את הרכב בשוק הפרטי. אם אין לך כסף עכשיו ולא יהיה לך כסף בעוד שנתיים - הלוואת בלון היא לא בשבילך, מועד פרעון הקרן יגיע ואתה תאלץ לגלגל את החוב להלוואה נוספת (עם כל העלויות הנלוות).

מאחר שאני לא מאמין בניסים, בעבודה שלי לא מקבלים בונוסים, אין לי דודה ערירית ומעדיף לשמור את קרנות ההשתלמות לילדים, אני חושב שרכב צריך לקנות במזומן או מקסימום בעסקת הלוואה "מסורתית" בהחזר חודשי שאני יכול לעמוד בו. לא יכול לעמוד בהחזר? קונה רכב זול יותר.

פורסם
לא משנה איך קוראים לעסקת המימון - בלון, צפלין או צוללת. מדובר ברכב שקנית ב-X ש"ח ואתה צריך לשלם את כל הסכום + ריבית.

כמו שאמר ד"ר סובארו, אתה תקבל על הרכב שלך משמעותית פחות מהמחירון ותפסיד במידת מה מכוח המיקוח שלך על הרכב החדש (כי הטרייד אין מגלם כבר "הטבה"). את השארית אתה משלים עם הלוואה בריבית כזאת או אחרת ועם תבנית החזרה כזאת או אחרת.

בהלוואת בלון אתה משלם רק את הריבית ואת הקרן משלם בעוד Y חודשים. ישראלים אוהבים הלוואת בלון כי תמיד "יהיה טוב" - קרן ההשתלמות תפתח, נקבל בונוס מהעבודה, הדודה הערירית עם המגרש בהרצליה תתפגר סוף סוף.

ההצעה שלי - תקבל הצעה מאוויס ובמקביל תנסה למכור את הרכב בשוק הפרטי. אם אין לך כסף עכשיו ולא יהיה לך כסף בעוד שנתיים - הלוואת בלון היא לא בשבילך, מועד פרעון הקרן יגיע ואתה תאלץ לגלגל את החוב להלוואה נוספת (עם כל העלויות הנלוות).

מאחר שאני לא מאמין בניסים, בעבודה שלי לא מקבלים בונוסים, אין לי דודה ערירית ומעדיף לשמור את קרנות ההשתלמות לילדים, אני חושב שרכב צריך לקנות במזומן או מקסימום בעסקת הלוואה "מסורתית" בהחזר חודשי שאני יכול לעמוד בו. לא יכול לעמוד בהחזר? קונה רכב זול יותר.

כעקרון מכרתי תרכב (ישן ב 10K) ואני מעוניין לרכוש רכב בסכום של 20~30K

יש המלצה לחברת מימון אטרקטיבית?

נא לא להגיב/לצפות באשכול זה בשבת תודה.

פורסם

אם אתה או בת זוגתך עובדי מדינה - אז תברר לגבי הלוואת חשכ"ל.

אם לא - עדיין יש בהרבה מקומות עבודה תנאי מימון והלוואה מעולים דרך חברת מימון או בשיתוף פעולה עם חלק מהבנקים - שווה לך לברר.

• תוכן חדש...