Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקס רך במאזדה 3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במקרה לחצתי ברקס בחניה וששחררתי את הברקס שמעתי רעש של מין יניקת אוויר... הבנתי שיש במערכת משו לא תקין ובאמת הרגשתי שהדוושה קצת רכה הבנתי שאולי חסר לי שמן ויש לי כמה שאלות בנושא:

הבנתי שהשמן שאני צריך הוא DOT 4 זה נכון?

ואני פשוט ממלא את זה וזהוא? לא צריך להוציא אוויר וכאלה או משהוא?

• ספונסר פורום
פורסם

כל עוד יש שמן במיכל ניתן להוסיף מבלי לנקז אוויר.

ברגע שהמיכל ריק קיים סיכוי שחדר אוויר למערכת ולכן יש לגרור את הרכב למוסך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מיליתי קצת שמן ברקס והברקס מגיב טוב יותר אבל עדיין קצת "מידלדל" ביחס למה שהיה לפני כן פעם ליטוף קל של הדוושה והאוטו עוד רגע היה עוצר במקום [סתם הדגמה מופרזת בכוונה] והיום צריך ללחוץ על הדוושה קצת יותר בישביל לקבל כוח בלימה מקביל..

יש כיוון ?

פורסם

זה לא זה קרה פתאום אחרי שלחיצה על הדוושה עשתה רעש כאילו שנכנס אוויר בערך כמו ששואבים אוויר מקש של טרופית אז זה הרעש

פורסם

אם המםלס של נוזל הבלמים ירד בפתאומיות ויש שינוי בהרגשה של הדוושה גרור את הרכב מיד למוסך ולא ליסוע איתו אפילו לא מטר אחד.

המפלס נוזל בלמים יורד מעט כאשר הרפידות נשחקו מידי או שיש נזילה.

כאשר אתה מרגיש את הדוושה ספוגית ורכה ממה שהיה עד עכשיו יש משהו לא תקין!.

דחוף דחוף למוסך לא לשחק עם בלמים!.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...