Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Item Type:SubwoofersSpeaker classification:active subwoofersustainable output power:other powerwhether the stoppages:q17peak power:otherfrequency range:otherwoofer:10 Inchesspeaker inspiral:tunnel typeimpedance:4 Ohm'sProduct Description

• Product Details

T2viSkXbBXXXXXXXXX_!!707199633.jpg

בברכה ליאור.

פורסם

Size:345mmx235mmx80mm

Frequency Response:30Hz-20KHz

RMS Power Range: 90W

Peak Power Handling: 300W

Impedance: 4 ohm

Size Of Gift Box: 355x345x90cm

Carton Size: 355x345x90cm365881766_450.jpg

411356356_449.jpg

ואולי זה?

בברכה ליאור.

פורסם

המשלוח חינם, מוכרים אותם ב 80 $ (הובלה בחינם)

סה"כ כ 312 ש"ח נראה לי שווה מה אתם אומרים?

לפי הנתונים הטכניים מה עדיף? הראשון או השני?

בברכה ליאור.

פורסם

נראה לי שאתה קצת מתבלבל, אולי משלוח יבשתי חינם, אבל בינלאומי אין מצב בחיים. הראשון שוקל לפחות 15 קילו ומשלוח למשקל כזה מארה״ב למשל יעלה לא פחות מ100 דולר.

תעלה קישורים לשתי המוצרים.

פורסם

הנה הקישורים,

אבל לא עניתם לי איך המפרט? והאם הוא טוב? אם הקישור לא עובד, תעתיקו אותו לשורת הכתובות

http://www.aliexpress.com/item/Factory-selling-Super-Slim-8-inch-Car-subwoofer-with-amplifier-NA-818APR-Slim-body-new-woofer/500665648.html

http://www.aliexpress.com/item/Hamei-car-audio-10-subwoofer-instrumentum-with-amplifier-board-12v-adjustable-in-bass-mp3-gun/634118215.html

בברכה ליאור.

פורסם

מישהו בכל זאת?

זה המפרט של הסאב השני

Item specifics

Item Type:SubwoofersPlace of Origin:Guangdong China (Mainland)Brand Name:NBNModel Name:NA-818APRImpedance:4ohmsFrequency Range (Hz):30-20kHzOut Power:90wSubwoofers Types:Enclosed Subwoofer SystemsItem Size:345mmX235mmX80mmVoltage:12VSpecial Features:Slim bodyCar

Make:ALLColor Name:BlackItem Weight:4 kg

וזה של הראשון:

Item specifics

Item Type:SubwoofersSpeaker classification:active subwoofersustainable output power ther powerwhether the stoppages:q17peak powertherfrequency rangetherwoofer:10 Inchesspeaker inspiral:tunnel typeimpedance:4 Ohm's

בברכה ליאור.

פורסם

לסאב הראשון החל מ30 דולר משלוח,ולסאב השני משלוח חינם,משהו שנראה לי מוזר כי המשלוח חינם גם עם פדקס וEMS וכו'

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ר לי אבל אין מצב שהסאב בתיבה השחורה שוקל 3 קילו סה״כ

Too good to be true.

תרד מהמוצרים האלו. זה זבל ושקר. אני לא יהיה מופתע אם תזמין אחד ותקבל קרטון עם סלעים בפנים.

פורסם

הזמנתי מהאתר הזה מס' דברים והם הגיעו במצב טוב והם עובדים טוב.. אז אני לא ממהר לשלול את המוצרים שלהם

אבל עד עכשיו אף אחד לא התייחס למפרט.. האם סביר ביחס למחיר (בהנחה שתקין) מה עדיף? ואיזה פרמטר הכי חשוב? טווח תדרים הספק בW או פרט אחר..

תודה לעונים.

בברכה ליאור.

פורסם

המפרט שם הוא בדיחה, בגלל זה אף אחד לא התייחס לזה.

נראה כאילו ילד בן 12 מילא פרטים לאתר פורנו.

עם מוצר כזה המפרט לא יתן לך כלום, עובדה שהמידע שם בסיסי ביותר, מתח עבודה 12 וולט, סאב 10״, תיבת ״מנהרה״ לטענתם.

חבל על המאמץ לפרט לך יותר.

פורסם

ההמלצות שלי לא לתקציב שלך. ראה חתימה.

אתה רוצה סאב מוגבר? תחפש פה שרשיר על התקנה של קיה פיקנטו אצל יוסי אלפיין, היה לבחור סאב אקטיבי של אינפיניטי אם אני לא טועה. אך לא יודע מה המחיר.

פורסם

אני לא מחפש משהו מקצועי, לי יש מערכת מקורית בסיוויק שלי (עם מסך LCD) אבל חסרים לי הבאסים, לכן אני מחפש סאב פשוט שיתן מעט יותר "בשר" אני לא רוצה להתעסק עם הגברה וכו' ולכן אני מעדיף סאב מוגבר, וממש לא מפרריע לי שהוא לא מהפירמות "הגדולות", ופרט לזה אני צריך מקום בתא המטען (לעגלה)

המלצות נוספות יתקבלו בברכה.

בברכה ליאור.

פורסם

מה זה אין לך כח להתעסק עם הגברה? ככה או ככה תצטרך להריץ חוטי חשמל ברכב וכבל RCA אחד לפחות, ככה או ככה.

אתה רוצה ממש זול? תחפש מגבר 2 ערוצים וסאב פיוניר בתחנה מרכזית ישנה בתל אביב, לא חסר שם בזול.

לגבי העגלה אני לא יודע מה נכנס שם בסיוויק ומה לא.

• תוכן חדש...