Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותנו שברולט קרוז שעלתה לכביש במרץ 2011. הרכב עם 39877 ק"מ. לפני כשבוע הוחלף ברכב המוח של הגיר שהחזיר את נשמתו לבורא.

אתמול ברדכי חזרה הביתה מהמרכז, תדלקתי בתחנת דלק סונול בצומת אריאל. אחרי התדלוק התנעתי את הרכב והחניתי אותו בצד.

נכנסתי רגע לחנות וחזרתי לרכב. פתאום הרכב לא רוצה להניע. המנוע השמיע רעשים של תקתוקים בעת הניסיון להתנעה.

בגלל שזה רכב עם אחריות לא רציתי להתעסק יותר מדי אז הזמנתי גרר וישבתי לחכות שם.

עברה שעה שלמה והשיעמום הרג אותי, אז ניסיתי שוב להתניע אבל הפעם נתתני כמה לחיצות על דוושת הגז לפני ההתנעה ופלא פלא הרכב הניע. עשיתי סיבוב בשביל לוודא שהוא לא נכבה תוך כדי וככה חזרתי לצפון מאושר.

בוודאי שמחר אני לוקח את הרכב למוסך כי התקלה חזרה על עצמה היום בבוקר והרכב הניע רק אחרי כמה לחיצות על הגז.

יש איזשהו כיוון לגורם לתקלה הזאת ? משאבת דלק אולי ? דלק מלוכלך שגרם לסתימה כלשהי במערכת הדלק ? דברים אחרים ?.

תודה.

סמיר.

שונא גזענים !.

פורסם

האם החליפו מחשב גיר או את הבלוק של הגיר ?

הורידו את הגיר מהרכב ?

בדקת שחיבורי המצבר מהודקים כראוי ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש קודנית ברכב . ניתקתי את המצבר בשביל לאפס אותה כי חשבתי שהבעיה ממנה.

הידקתי את המצבר מחדש כמו שצריך.

החליפו רק את המחשב של הגיר בלי להוריד את הבלוק מהרכב.

חשבתי גם לכיוון סטרטר אבל הרכב מניע רק אחרי שנותנים כמה לחיצות על הגז. קשה לי לחשוב שזה מקרי לחלוטין.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...