Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון היה בשביל ההומור...חוץ מזה בסוף הם מחברים שני מניפות של פיזור עלים...:lol:

ציינתי עוד בהודעה הראשונה שלי שאני לא מתיימר להיות בקיא בתחום. אבל יש לי הבנה בסיסית (וחלקית ללא ספק) לגבי איך דברים עובדים בגדול ולכן נתתי קצת רשמים שלי לגבי הפרויקט.

מה לגבי האנרגיה שצריכה להיות מושקעת כדי להניע מנוע של 6 כ"ס?

אם תסתכל באתר שהוספתי קודם ( http://www.vortechsuperchargers.com/scspecsheet.php ), ישנם שם אלמנטים שמסתובבים בסביבות 50K סל"ד מקסימום ומנפקים 750 CFM. אם תוכל למצוא כמה הם מעמיסים על המנוע באופן השוואתי למנועים החשמליים עליהם אתה מדבר, אולי תוכל לקבל כיוון מדויק יותר.

פורסם

האמת היסתכלתי בלינק ומהר מאוד ברחתי מפחד :-) 750~2000+ CFM!

לועמתם יש לי עכבר-סליחה, אוגר שרק נולד:-) מיתכת למכסה מנוע עם בקושי 130 CFM בבוסט קטן LOL.

ואין לי בעיה ליבנות מארז סוללות שיהיו PLAG &PLAY בלי התעסקות ובזבוז זמן.

את הצריכה הסופית של המנוע קשה לי לחשב כעת כי לא בטוח שאצטרך 5KW בשביל 2+ PSI.(יעד של כ95 כ"ס).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בנוסף שאלה תאורטית למי שיכול לעזור בחישוב: -אך ורק תשובות עם חישוב מתמטי יתקבלו בברכה :-) .

השאלה נוגעת אך ורק להשפעת מהירות האוויר (בעלת המסה) על הלחץ המיתפתח בכניסה.

אני יודע שבחיבור ישיר משאבה בתצורת מאורר לא יכולה לבנות לחץ, אך מה ההשפעה של תצורה כזו שלא גורמת לביטול הדחף של הEDF? לא יודע איך מחשבים זאת.

עם חובה אורץ צינור היניקה- ניתן לקחת להניח 1 מטר.

edf.png

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...