Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל בוקר אני נתקלת לאחרונה בהנעה קשה של הרכב.

הרכב מניע רק בהנעה השנייה ומלווה ברעשים.

הקלטתי את הרעש, בתקווה שזה יעזור לכם.

תודה רבה!

ליאת.

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

פורסם

אי אפשר לדעת לפי הרעש מה בתקלה.

אם מדובר רק בבעיה של התנעת בוקר/התנעת מנוע קר גם אחרי כמה שעות ללא התנעה, צריך לבדוק חיישן טמפ' (כדי לאבחן את התקלה,כדאי להשאיר את הרכב ללינת לילה במכון להזרקות דלק,שבו בבוקר יחברו סורק תקלות/אבחון לרכב ויוכלו להסביר טוב יותר במה מדובר.)

תכף יצטרף לשרשור,עזרה,חבר הפורום,יתכן והוא מכיר מכון טוב כזה באיזור מגורייך,ירושליים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נשמע לי כמו מצבר חלש אולי ויש רעש מוזר מעט של הסטרטר או הגלגל תנופה.

וידאו יותר טוב יתקבל בברכה ויתן עוד אפשרות לחוות דעת.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

• תוכן חדש...