Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסע בסדר גם בעליות. אני פשוט מיואש ומרושש , כבר החלפתי כמעט הכל חוץ מהוסת.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

אני מציאה לך לבדוק את את המשאבה לפרק את כל המכלול ולבדוק עם הורכב כראוי ואחר מכן לבדוק את

הצנרת דלק מהמשאבה ועד לחליל, תבדוק עם הצינורות שלמים ולא מקופלים

בהצלחה

MAX'S -- Tuning

פורסם
אם לא היתי צריך עזרה לא היתי כותב כאן. אני פשוט ניסיתי כל מה שאני יודע. וגם המוסכים לא פתרו לי את הבעיה..

נתתי‏ ‏לך‏ ‏המלצות‏ ‏ובדיקות‏ ‏ואתה‏ ‏מתעלם‏ ‏והולך‏ ‏לכוונים‏ ‏לא‏ ‏רלוונטיים‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏לחץ‏ ‏הדלק‏ ‏לא‏ ‏‏ ‏צריך‏ ‏ליפול‏ ‏בדימום‏ ‏מנוע‏ ‏וזה‏ ‏מה‏ ‏שיש‏ ‏לבדוק‏ ‏עכשיו

פורסם

המשאבה מורכבת כראוי ,אני ומכונאי חיברנו ווידאנו פעמיים שהכל תקין כולל כל הצינורות

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

קודם כל תודה על ההמלצות! אני שואל שאלות ומבקש עצות כי כבר ניסיתי והיתי בהמון מוסכים. אני לא מתעלם מההמלצות, פשוט מחפש אחר כיוונים שעדיין לא בדקתי או נתקלתי בהם.

פורסם

הוסת לא נבדק עדיין. איך תמליץ לבדוק אותו? להסיר ולבדוק בלחץ או לבדוק עם השעון לחץ כשהוא מורכב?

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה. הלחץ נופל במהירות שיש בעיה עם שסתום האל חזור של המשאבת דלק?

ושנופל לאט אז הווסת דלק. במידה ואין נזילות או בעיות אחרות.

פורסם

נשמע לי שיש עוד אפשרות שצריכה להישלל - שסתום EGR תקוע/סתום או לא תקין.

בתור התחלה לנתק את הקונקטור שלו ולראות מה קורה.

נשמע לי מאד מתאים לתיאור התקלה - רכב לא מניע כשקר, וגם יכול איכשהו להסביר איך הספריי קרבורטורים מאפשר להניע.

בנוסף, נבדקו קודים וקריאות חיישנים באמצעות סורק?

בהצלחה, ואני אשמח לשמוע כשייפתר העניין במה היה מדובר.

פורסם

חישן הEGR תקין ונקי.

אין תקלות במחשב.

הבעיה בלחץ דלק

פורסם

לאחר בדיקות חוזרות, הגעתי למסכנה שככל הנראה הווסת לא מחזיק לחץ.

וכל הדלק חוזר חזרה דרך העודפים ישר למיכל דלק ולא למשאבה(אל חזור).

אחליף בקרוב ואעדכן.

פורסם

הוחלף הוסת ונראה שאין שינוי. ההנעה עדין לא חלקה.

הלחץ לא נבדק עוד.

• תוכן חדש...