Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יודע מה זה? [הונדה גולדווינג, מנוע 6 צילינדר 1800.]

uri_s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הונדה גולדווינג, מנוע 6 צילינדר 1800.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^ טוב, הרבה לא חוקי. :lol:

מזכיר פיצוציה בצורת אופנוע. :?

מעניין אך הבית של הנהג הזה נראה? סביר להניח שכל הורדת מים בשרותים מוארת באור אולטרה סגול ומוזיקת שנות השבעים מתנגנת ברקע . :smilecolr

זמין 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במציאות הוא נראה כמו חללית של חייזרים מהסרטים של פעם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האופנוע של "השופט דראד" ?

+100 :roflmao::roflmao::roflmao:

וואו הרגת לי את החיים

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזכיר לי את הביטוי "אור לגויים".

או שמא זה "עורלה גויים"?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא מתבלבל עם מישהו אחר עם אופנוע דומה, גם הנהג הולך עם בגדים אדומים ואיזה 20 קילו של שרשראות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבר שעה ארוכה מחפש את המינוח המדויק למה שנעשה בארץ לכל ההונדה גולדווינג למינהם, וכל מה שעולה לראש הוא... אונס.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה יופי. :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי מוכר המקום.. איזור התעשייה הישן בראשון לציון?

לגבי האופנוע, לא הבנתי, האורות דלוקים ככה סתם בלי שהנהג לא נמצא לידו?

האורות דלוקים גם בנסיעה (אם יצא לך לראות אותו נוסע...)?

Instagram:

VWPolo6R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...