Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל, אני רק רוצה להבהיר משהו אחד: גוגל=סקיינט זאת בדיחה שלי!

דבר שני: לפני כמה ימים גלשתי לי לתומי באינטרנט והייתי רעב, מה רבה הייה הפתעתי כשגוגל החליטו להפגיז אותי בפרסומות לסאב-וויי, זה מלחיץ.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אין ניסים וגם לא נפלאות.

הדבר הזה נקרא EVER COOCKIE .

https://en.wikipedia.org/wiki/Evercookie

חשבם שניקיתם את כל הTEMP ו CACHE במחשב שלכם? מחקתם את כל ההיסטוריות של הדפדפנים(כולם דרך אגב)?

טעות !

העוגיות ההלו נשארות כשמם , לנצח ותפקידם לעקוב אחרי כל הרגלי הצריכה.

למרות שבמקור הן לא עוגיות בכלל אלא חתיכות קוד מתוחכמות שמגיעות לא רק ע"י כניסות לאתרים אלא אפילו על גבי תמונות GIF\JPG..

שווה לקרוא קצת על המונח - מאוד מרתק.

איך זה שבכל אתרי הקניות , אתם מחפשים משהו ללא LOGIN ,כאורחים "אנונימיים" סוגרים את הדפדפן , חוזרים אחרי כמה ימים לאתר- ופתאום למטה ישנה שורה של:

people who bought this item were also intersted in those items

וכמה מפתיע(או שלא) לגלות ברשימה הזו את כל הדברים שחיפשתם באותו אתר כמה ימים אחורה...

איך? עפ"י חתימה של דפדפן ספציפי+כתובת IP+עוד כמה דברים נחמדים שהמחשב שלכם מגלה לאותו אתר ששותל COOKIE (פעולה לגטימית) במיקום לא סטנדרטי.

יש להם יכולת להצליב נתונים ולזהות כמעט במדיוק שאתה זה אתה וחזרת לאותו אתר .

אפרופו סקיינט :)

אוווהווו,

התחברת ל-Gmail?

נכנסת לאתר שפועל עם AdWords? (בסביבות 60% מהאתרים בעולם),

ברכותיי, אתה תראה את המודעות שגוגל יודעים שיעניינו אותך.

----

פורסם
אני לא יודע מה איתכם ,אבל אני בכלל לא מסתכל על שום פרסומת .כאילו השטחים בהן הן מופיעות נסתרים מעיניי.אני לא זוכר אף פרסומת לא במייל ולא באיזה באנר שתפסה את עיניי וגרמה לי להקליק עליה .

:mm_yeah:

גם לי לא ברור. מדוע אכפת לכם מה עובר בפילטרים של +AdBlock?

אין לי במחשב שום פרסומות. אף פעם. תענוג.

גם כך הפרסומות רודפות אותנו למוות מכל מסך, שילוט חוצות, עיתון או מגזין. לפחות כשאני מול מחשב שיהיה לי קצת שקט מהם.

פורסם
אוווהווו,

התחברת ל-Gmail?

נכנסת לאתר שפועל עם AdWords? (בסביבות 60% מהאתרים בעולם),

ברכותיי, אתה תראה את המודעות שגוגל יודעים שיעניינו אותך.

זה נכון וזה קיים כבר כמה שנים טובות-אולם לא בצורה כלכך חודרנית\פולשנית.

כמו שציינתי יכולת להריץ כל מנקה CACHE בסיסי או אפילו להגדיר בדפדפן שלא יישמור היסטוריות וססמאות - והיית יחסית מוגן.

• תוכן חדש...