Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אופל קורסה שנת 2000

לפני כשבוע נדלקה נורית מחשב,ההתנעה היתה קשה ,כשהרכב התניע הוא רעד וזייף ב-P או ב-R או ב-D.

בנסיעה היה תקין אך בעצירה שוב רעד וזייף. לקחתי את הרכב למוסך, שם בדקו במחשב תקלה 0335. בדקו אם הפלגים במקום ואת כבלי ההצתה.

לאחר מכן ביקשו לבדוק את הכוהיל (למרות שהחלפתי לפני חודש), חיברו לכוהיל שהיה במוסך לבדיקה אך לפתע הרכב לא הניע.(מסובב את המנוע אך לא מניע).

שבדקו האת כבלי ההצתה התברר שלא מגיע ניצוץ.חיברו חזרה לכהיל שלי ואין התנעה וניצוץ. הזמינו כוהיל חדש ושוב אין התנעה ולא מגיע ניצוץ.

במוסך אמרו לי שיש בעיה חשמלית וחשמלאי צריך לבדוק.הוחלף חיישן קרנשפט ולא עזר, ניסינו עם חיישן קמשפט חדש ולא עזר.

החשמלאי בדק את כל החיווט ולא מצא, וטוען שבמחשב לא מופיעה התקלה שהייתה .הרכב נמצא במוסך כבר שבוע.

היום אמר לי החשמלאי כי הוא מזמין צ'וק התנעה(חיישן התנעה).

אני כבר מיואש... משהו יכול לעזור לי???

  • ספונסר פורום
פורסם

דרך הפורום בטוח שאף אחד לא יוכל לעזור לך.

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להחליף את המוסך לאחד שלא מחליף חלקים לפי תחושת בטן אלא לפי דיאגנוסטיקה מקצועית, כמו לדוגמא מוסך הייטק מוטורס ברעננה.

×
×
  • תוכן חדש...