Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קצר מהיום, מהסוג שמוריד לך את האמון בבני אדם:

נוסע בכביש החוף בנתיב השמאלי, עוקף שיירת מכוניות. מימין נדחף לי לנתיב נהג מונית בלי לאותת (כמובן) ובמהירות נמוכה משלי ב-15-20 קמ"ש לפחות. בסדר. אני רגיל. בולם וקצת נצמד אליו תוך כדי הבלימה (עם רגל על הבלם) כדי שיבין שאני מעוניין לעבור. הוא מתעקש לא להבין. מוציא את היד מהחלון ומורח אותה על הדלת כמו נהג מונית מצוי תוך כדי שהוא מתלונן עלי בפני שלישיית הילדים שיושבת אצלו במושב האחורי. עוברת חצי דקה, אני עדיין די קרוב אליו אבל לא מאותת או מהבהב. הוא הרי ראה אותי. בשלב מסוים הוא מתעצבן ועושה תנועת "למה מה קרה?". אני בתגובה עושה תנועת "זוז ימינה, אני רוצה לעבור". לא מעניין אותו. עוברת חצי דקה נוספת. בשביל הקטע אני מחזיק את הסלולרי ביד (תוך כדי החזקת ההגה) ועושה כאילו אני מצלם אותו. הוא לוקח את הסלולרי שלו ועושה כאילו הוא מצלם אותי, ואז מבקש מהילדים גם לצלם (:shock::?: ). כשסוף-סוף הוא פונה ימינה בשביל לרדת ביציאה הבאה, כשאני עוקף אותו הוא מוציא את היד מהחלון, עושה צורת אקדח ו"יורה" לכיווני.

אז עכשיו שלושה בני נוער למדו שמותר להידחף לנתיב בלי לאותת, לא לחזור לימין ואולי יותר חשוב - להתנהג כמו ניאנדרטל כוחני ומלא אגו על הכביש. אני צופה גדולות ונצורות לנוער של ימינו :-P

יש משהו בהיותך עטוף וסגור בתוך קופסה ניידת שמוציא מאנשים את כל הרוע שבהם. גורם להם להרגיש שולטים ומאפשר להם לעשות דברים שבחיים לא היו מעיזים לעשות בסיטואציה אחרת - לעקוף על קו לבן, להידחף בתור לרמזור, לחתוך אנשים בפראות, לאיים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אין חדש תחת השמש. כל שבוע יש כוכב תורן אחר חסר כל תרבות וערכים שמתנהג בברבריות ובחוסר התחשבות על הכביש.

אני לאחרונה מצאתי פתרון יצירתי ע"מ להשתלט על כעסיי - לבלום בהדרגתיות, לספור עד 5, ולהמשיך כאילו אף אחד לא חתך אותי,

אף אחד לא היה שם בכלל ולא קרה דבר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני מציע לך להבא לא לחזור על הקטע עם החזקת הטלפון ביד. זוהי עבירה שקנס כבד בצדה וחבל שתמצא את עצמך במצב שבו גם יהיה לך רישום וגם תיאלץ להיפרד מסכום לא קטן בגלל בהמה כזה.

לעניין נהג המונית: כנראה שלקות קוגניטיבית שמונעת מהאדם שלוקה בה להשתמש בידית האיתות זה חלק מתנאי הסף שצריך לעמוד בהם כדי לעסוק בנהיגת מונית. פעם שמעתי מישהו שאמר שנהגי מוניות הם הזונות של הכביש. תחשוב על זה, כנראה שיש בזה משהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מישהו עשה לי את תנועת האקדח בזמנו כשהייתי בשמירת טרמפיאדות, הייתי בהלם לפחות דקה. שנתיים עברו ואני זוכר את הפרצוף של החרייאת הזה ובאיזה רכב הוא נסע.

פורסם

מה אתה יודע?

מסתבר שלבבונים האלו (למעשה 90 אחוז מהם הם בבונים מתחזים) יש חולשה ל"עין הכחולה".

מה עושים?

מצאתי אפליקציה מעניינת ששמה Tiny Flashlight.

יש לה אפשרות להפעיל את הפלאש של המצלמה בתור פנס.

יש לה עוד אפשרות - להפעיל אורות אדומים/כחולים על כל המסך של הסמרטפון.

כבר קרה לי פעמיים ושלוש שנתקלתי בבבון מצוי שחתך/עקף/איים/נדחף ועוד. הפעלתי את האפליקציה הנחמדה וסיבבתי את הסמרטפון לכוון הכביש.

הפלא ופלא, הבבון הפך לאיש עדין ושומר חוק, לפחות עד שהוא נעלם בפניה הקרובה.

בלילה זה עובד הכי טוב.

[

פורסם

אני מכיר את האפליקציה הזאת. אל תשתמש בה, היא פאתטית ברמות. לא מזמן איזה אחד שכנראה עצבנתי אותו על הכביש נעמד ליידי ברמזור והפעיל אותה.

בחיי, זה היה אחד הדברים העצובים שראיתי בחיים שלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין מה לעשות נגד אנשים כאלה, רק לעקוף מימין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא חושב שקיים בנאדם אחד בישראל שיכול לספר על נהיגה חיובית מצד נהג מונית :\ מה שאתה מספר זה (למרבה הצער) נורמה אצלם. בגלל זה כל פעם שאני רואה מונית בכביש, אני מעדיף לפתוח פער מקדימה / אחורה, העיקר לא להיות ליד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני מכיר את האפליקציה הזאת. אל תשתמש בה, היא פאתטית ברמות. לא מזמן איזה אחד שכנראה עצבנתי אותו על הכביש נעמד ליידי ברמזור והפעיל אותה.

בחיי, זה היה אחד הדברים העצובים שראיתי בחיים שלי.

אני שם את זה בחלון הקדמי וגם אז רק כשהבבון מלפני-ומפסיק אחרי מספר שניות.

בינתיים זה עוזר - בעיקר בלילה.

כשאתה רואה במראה הפנימית מאחוריך רכב עם צ'קלקלה בחלון הקדמי (יענו) - זה כנראה מרגיע.

פורסם

סיטואציה דומה קרתה לי אתמול באיילון לכיוון צפון.

אני על 120 קמ"ש בנתיב השמאלי ביותר, נהג סוזוקי בלנו מקדימה כנראה על 90 קמ"ש. נציב אמצעי פנוי. אני מהבהב לו מרחוק ואני קולט אותו מסתכל עליי במראה האמצעית.

עברה דקה, שתיים, שלוש ואני אחרי והוא לא זז. בסוף נצמדתי אליו קצת. הבחור התחיל לעשות תנועות של מה קרה. סימנתי לו שיזוז ימינה כי אני רוצה לעבור. עברה עוד דקה ואז הוא עבר נתיב.

באמצע העקיפה המבטים שלנו הצטלבו ואז אני קולט אותו עושה לי אצבע משולשת. חייכתי וסימנתי לו שיעצור בצד.

לא שאני איזה בחור מגודל או משהו אבל הייתי בכיף מנסה עליו את השוקר חשמלי החדש שלי.

אחחח כמה חבל שהוא ברח לנתיב הימני ביותר :) .

שונא גזענים !.

פורסם

^^

אז אתה בדיוק כמו הנהגי מונית שמדברים עליהם פה.

אני לא מבין למה בכלל להתעצבן על הכביש, אז נכנס לנתיב השמאלי במהירות נמוכה, אני בטוח שזה לא פעם ראשונה שזה קורה לך בכבישי ישראל, אישית למדתי לחיות עם זה, אז עוקפים מימין, בדרך כלל אחרי שהם נדחפים הימני גם פנוי ואז אתה פשוט ממשיך עליו.

למה כל העצבים והחשיבות האלה? מבחנתי האנשים האלה לא שווים את הפוסט שאני יושב וכותב פה.

צריך לדעת לפעמים פשוט לנשום אוויר ולבלוע את העצבים- בגלל שאנשים כאלה פשוט לא שווים אותם.

אם כבר תרבות הדור, סיפור חם מהתנור:

ממש עכשיו חזרתי ממפגש של כמה חברים, באמת שהאווירה הייתה חיובית וטובה, החלטנו ללכת ולעשות קצת צילומים, תוך כדי מיקום המכוניות עובר לו ערס צעצוע ובזלזול "מפגש מכוניות או מה?" אחד החברה ענה לו "או מה" - התגובה שהוא קיבל זה - "זדיין זדיין".

ולפניו חבורת מגעילות שלא שוות יריקה עוברות ואומרות - "מה אתם מצלמים איזה מכוניות מכוערות" - שלא קיבלו תגובה חזרו על המשפט שוב ושוב, יש משהו בישראלי המכוער, רואה שמשהו עושה טוב למישהו, שהוא משקיע, והתגובה הראשונה זה זלזול.

למה אני מספר? אולי בגלל שזה טרי, אולי בגלל שלדעתי זה איך שהוא קשור, זו המדינה המגעילה שלנו.

פורסם

כנראה נתקלת ביצור שהמדע מכנה אותו caveman

caveman.gif

לפי האשכולות שנפתחים בפורום על נהגים לא מחונכים, ולפי מה שאני רואה ביום, יום בכביש,

אני מניח שתופעה זאת שחיכה, אני כבר לא מתיחס לכל מיני יצורים בכביש,

אנחנו אומנם מדינת היהודים, אך בהרבה מקרים אנחנו מתנהגים על הכביש (ולא רק) כמו

הבהמות שחיים סביבינו, כנראה משהו באקלים של המזרח התיכון גורם לאנשים להיות כמו בבונים.

אל תיקח ללב, כשהייתי על המשאיות ממש הייתי חי את מה שאתה חווית על הכביש,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

1 רוני צודק.

2 לחוצפה אין גבולות.

3 אם תחפש, תראה שכבר וולט דיסני התייחס לנושא לפני שנים רבות. הוא טען שגופי הכלב הוא מקסים, אך מאחורי ההגה' הופך לחייה. מי שם קישור?

4 על אחת כמה וכמה, במי שאינו בן תרבות מלכתחילה.

5גם לכתיבה בטוקבקים, אולי בפורומים, יש לעיתים אפקט דומה.

• תוכן חדש...