Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע לכמה מכם יצא להקלע לכבישי הצפון בלילה האחרון (19.9) בסביבות 04:00, אבל אני מוכרח לציין שבתור תושב המרכז די הופתעתי מהנסיעה הזו (ואפשר לומר שאפילו לטובה). אולי מדובר בתופעה חולפת של צאת החג, קפאין מבציר משובח שנשפך לגרונות הנהגים האחרים או סתם תופעה רגילה לאיזור בשעות האלו שאני מתלהב ממנה בלי שום סיבה יותר מדי ברורה. :?

הסיפור מתחיל במחלף המוביל ומסתיים בפא*ינג גלילות - אני מגיע מכיוון טבריה על כביש 77 לכיוון מערב, שעה שאמורה להיות די מתה בכביש (כפי שצויין, 04:00 לערך), משייט להנאתי על 100~ קמ"ש, כשלפתע, על גשר המחלף, אני מבחין בגודש תנועה לא סביר שמגיח מימין (חבר'ה שמגיעים מ 79/784) ונראה שמשתרע עד לקצה האופק בו אני יכול להבחין. עד להגעה למחלף הכביש היה די מת. העין ישר קופצת ל WAZE ותרה אחר נתיבים הנצבעים בצבעים לא ידידותיים, אך כלום. הכל נקי.

גודש התנועה הזה לא התנהל בצורה לה ציפיתי, אלא בעירנות יתרה של הסובבים אותי ובמהירות מפתיעה (130 קמ"ש בהערכה במרבית המקטעים, כשהאיטיים בשרשרת היו אני ומשאיות/מיכליות ששייטו ב 100 עם פיקים ל 110 בכדי לתפוס מהן קצת מרחק), כשהחלק היפה (או המטריד) הוא המרווח שהיה בין כלל הרכבים, בשני הנתיבים, בלי יותר מדי יוצאי מהכלל ועמד בממוצע על כ 2 מטרים מופתיים בין רכב לרכב. כל נסיון שלי להגדיל את הפער בין הרכב שלפני התקבל כאות ברור לרכב כלשהו מהנתיב השמאלי שמשום מה החליט שהוא איטי יותר נכון לאותו רגע, פשוט להדחף פנימה.

מגיע לצומת ישי, פונה ימינה לכיוון צומת התשבי, כשבחלק הזה היה פיק קטן בגלל הרמזורים, אך שום דבר רציני שניתן להגדיר כפקק. ברגע שעברתי את צומת התשבי אני רואה שהתופעה לא פוסקת, גודש הרכבים עצום אך זורם בחופשיות וזריזות מחרידות, גם לאחר שעברתי את עין-תות. המצב הזה ליווה אותי עד הכניסה לת"א מכביש החוף, כשעדיין לא 06:00.

מנסיונות העבר, כביש החוף מתחיל להתמלא בסביבות 05:00 וצפונה, אך הגודש שנצפה אתמול היה שונה, לא ברור ועוד פחות צפוי.

התנועה לכיוון צפון, ד.א, היתה דלילה ביותר.

פורסם

אולי זה חייזרים.

אני למען האמת מאוד מתוסכל בחגים, כתושב צפון אני סובל מאוד מנהגים שכנראה באים מהמרכז, או שלא נוהגים הרבה, ופשוט נוסעים 60 בכביש של 80 בלי שום סיבה נראית לעין. ( ברמה תאורתית אפשר לסוע בבטחה בכביש גם ב 100 קמש)

פורסם
150 קילומטר ואף אחד לא גרם לך להתעצבן לבלום או לגלגל עיניים?

נופ. זה למה חפרתי לכם עם הסיפור הזה. מי שנסע בשעות האלה סביר להניח שנהנה מחוויית נסיעה זורמת וצפופה בו-זמנית.

פורסם

יש הבדל ענק בין תרבות הנהיגה בצפון לבחן התת תרבות במרכז.

הג'ונגל זה כאן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...