Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיי שזה הזוי אני כל היום צמוד למטען עם 7.1 אבל לפחות הפלאפון טס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 624
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל טוב ויפה,

אבל !

מישהו שם לב שקרה משהו עם החיישן קירבה ? שמכבה את המסך ?

או שהוא נהיה פחות רגיש או שלא יודע, כי לא קרה לי בחיים שנלחץ לי כפתור באמצע שיחה ואחרי העדכון כל הזמן אני לוחץ על MUTE או HOLD בטעות.

(אייפון 4 מקורי !)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

קרה לי גם בגרסאות קודמות (גם לי יש אייפון 4 מקורי).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כל היום צמוד למטען ברמה שזה מחרפן, עם כמה שאני אוהב את המערכת שלהם בהזדמנות הראשונה

שמישהו טס לארה״ב אני מחליף לאנדרואיד, גם בגלל הסוללה וגם בגלל המסך הקטן

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

העדכון החדש (7.1.1) מותקן לי מהיום שיצא (איזה טעות..!) הטביעת אצבע לא מתפקדת משהו. לא ממליץ לעדכן לבעלי 5S.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

את האמת שאני עם 7.0.6 (אייפון 5S) ואני די מרוצה. רציתי לעדכן ל7.1 אבל אחרי שראיתי איך שונו האייקונים, אין סיכוי. (הכוונה בזמן שיחה נכנסת)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הכרזה הייתה אתמול ,למה לא מופיע בתור עידכון?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אאל"ט הוא זמין בבטא מאתמול למתכנתים ולמפתחים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש הכרזה, עכשיו יש גרסה למפתחים ios8 beta שאותה אפשר להוריד רק אם אתה רשום אצל אפל.

תוך כמה שבועות יהיו עוד כמה עדכונים, המפתחים יבדקו שהתוכנה שלהם ממשיכה לעבוד גם על הגרסה החדשה, ורק אז היא תופץ לקהל הרחב

• תוכן חדש...