Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ + שאלה נוספת. ע"פ ספר הרכב כתוב שצריך להחליף פלאגים אחת ל 3 שנים או כל 120K ק"מ, מאחר שכבר עברו 3 שנים חשבתי שיחליפו לי את הפלאגים. כשלקחתי את הרכב מהמוסך, הם טענו שאין צורך להחליף פלאגים, אתם חושבים שהייתי צריך להתעקש דווקא כן להחליף פלאגים?

תודה,

פורסם

פלאגים מחליפים לפי ק"מ ולא לפי זמן, היות והטבלה של הטיפולים היא משולבת גם זמן וגם ק"מ במקביל, על פלאגים לא הולכים לפי זמן, ולכן מיותר להחליף אותם, החלף פלאגים ע"פ הק"מ.

המחיר בסדר.

פורסם

הכל נראה בסדר גמור פרט לדבר אחד קטן - החלפת נוזל בלמים:

לפי הכמות - לא מדובר בהחלפה מלאה - פשוט הוציאו לך קצת מהמיכל ואז מזגו נוזל חדש - ועל זה לקחו גם עבודה.

פעם בשנתיים שלוש צריך להחליף את כל נוזל הבלמים ולא "בכאילו".

פורסם

1. מחירי העבודה מוגזמים כיאה למוסך מורשה יבואן.

2. מחיר החלפת שמן ברקס יקר באופן מוגזם אפילו יותר, סה"כ (על פי כמות השמן) שאבו לך קצת שמן ממיכל המילוי ושמו חדש בכדי שיתערבב אחר כבוד ביחד עם השמן הישן.. :roll:

על זה היו צריכים לחייב אותך רק בעלות השמן.

3. עלות שמן הברקס מוגזמת ביותר, לצורך העיניין, שמן ברקס איכותי הרבה יותר (DOT4 מחברה מובילה) אמור לעלות 80 ש"ח לליטר, כלומר 28 ש"ח לכמות אשר השתמשו בפועל.

4. רצועת מזגן - אני מניח שניתן להשיג לפחות בחצי מחיר (רצועת אביזרים לקורולה עלתה לי 120 ש"ח).

5. שמן מנוע סינטטי מלא של Mobile1 - עולה 110 ש"ח.

6. המחיר של מסנן האוויר נראה לי קצת מוגזם, מסנן לקורולה עולה חצי מזה כך שאני לא יודע מה מיוחד במסנן של מאזדה.

כל המחירים שציינתי כוללים מע"מ.

בקיצור, במוסך שאינו מורשה יבואן (אך מורשה משרד התחבורה, לא מוסך "מדרכה") הטיפול הנ"ל היה עולה פחות מחצי מחיר.

פורסם

תודה רבה חברה, נראה לי שבטיפול הבא אני כבר אלך למוסך שאינו מורשה יבואן. הרכב שנת 2008 אז העדפתי ללכת למוסך מורשה. לפני הטיפול הבא אני אשאל פה כמה שאלות לגבי סוגי החלפים/שמנים, אקבל הערכה גסה של מחיר ואגיע עם ידע למוסך.

בכל מקרה, תודה רבה.

• תוכן חדש...