Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן שפיציי CSS?

TheWolf
שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

כבר תקופה ארוכה אני עובד על הגדרת והפעלת מערכת מסחר אלקטרונית אשר רכשתי שימוש בה מחברה מסויימת, לאחר זמן מה ואחרי שדרישותי לא נענו/התעלמו מהם או כלל לא התייחסו אליהם החלטתי כי אני זונח את אותה החברה ומנסה להפעיל מערכת מסחר מבוססת קוד פתוח.

בשבוע האחרון אחרי שבער לי בישבן, התיישבתי והתקנתי את OPENCART (בעבר כבר התנסיתי בPRESTA SHOP, OSCOMMERCE, ZEN CART וכו'). אני מוצא שהמערכת הזו יכולה לענות לי כמעט על כל הצרכים, רק מה, כמו רוב הבעיות שלי עם אתרי המסחר החינמיים, הם מבוססים LTR ואני איני תכנת, ניסיון מועט יש אך לא בטכנולוגיות האלה.

ישבתי וניסיתי להפוך את התבנית לRTL ולהפתעתי די הצלחתי ללא ידע מוקדם, אך עדיין ישנם מקרים בהם יש צורך בתיקונים, שורות אשר קרובות מדי או ללא רווחים, קוביות קטגוריות ומוצרים אשר מתחילים במקומות לא נכונים וכו'.

האם יש כאן מישהו שיש לו ניסיון עם OPENCART ועם ערכות העיצוב שלה? מישהו מכיר תכנת מקצועי באמת אשר יכול להשלים את הפיכת התבנית לRTL או בכלל יכול לקבל תבנית חדשה לגמרי בLTR ולהפוך אותה לRTL?

כמובן בתשלום, איני מצפה לעבודה בחינם.

ובכלל, יש כאן מישהו שממליץ בכלל על השימוש בOPENCART?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר בכלל את opencart, אבל ניסית את הדבר הזה?

http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=1018&filter_search=%20rtl

יש גם בתשלום, מתברר (שוב, אין לי מושג מה ההרחבות האלה שוות):

http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension&filter_search=%20rtl

בנוגע לתיקונים והשלמות של קוד CSS קיים - אי אפשר לספק תשובה מהימנה

בלי לראות את הקוד עצמו. בגדול, אם יש לך יכולת לערוך CSS באופן מלא

(בניגוד לגרסאות החינמיות של wordpress, למשל) אתה די מסודר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברתי כבר על כל הEXTENSTIONS וכל תבנית הRTL המוצעות, חלקם לא עובדות כמו שצריך וכולם מתאימות רק לגרסאות קודמות של המערכת.

כבר התחלתי בעיברות אינטנסיבי של הFRONT ובצעתי שינויים בCSS, להערכתי הקוד הוא די מקיף וניתן לגישה אך כפי שציינתי אני לא מבין בזה עד כדי כך, אחרת הייתי עושה את כל העבודה ולא היית שומע ממני :)

הגרסא שאני עובד עליה עכשיו הינה האחרונה ואני מאמין שכשתוצג במו שצריך היא תתאים לצרכי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי, הדבר הכי חשוב להבין ב-CSS זאת ההתנהגות של הגדרות ה-FLOAT.

יש פה מדריך מצוין: http://css.maxdesign.com.au/floatutorial/

תכל'ס, אם כבר התחלת ונחלת הצלחה מסוימת, תוך כמה שעות נוספות של התעסקות

(מתובלות בקללות עסיסיות, כמובן) אתה כבר לא תצטרך שום עזרה.

עוד לא נתקלתי בקוד "יפה" ו"גנרי" של CSS - למרות כל הרצון הטוב,

תמיד יהיה איפה שהוא איזה קיצור דרך או סתם אי-תאימות של דפדפנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...