Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מחיר פורד מודל T


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול כמה יכול לעלות הבאת פורד מודל T? אני שואל זאת מכיוון שלהחזיק רכב מסוג כזה הוא חלומו של אבי זה כמעט 30 שנה ואני מתכנן בלי נדר להביא לו אחת כזו לרגל יומולדת 60 או 701!

פורסם

אני לא בטוח אם אתה יודע ,

אבל הנהיגה בפורד T לא דומה לנהיגה ברכב רגיל

אכן יש הגה לרכב , אבל כל השאר הוא שונה הגז הוא בשתי ידיות, אחת לגז והשניה לקידום הצתה

 

בהתחשב בעובדה שרכב כזה במצב תקין מוצע ב ebay בסכומים שבין 7000-10000 $ (כמובן שיש יקרים יותר וזולים יותר )

http://motors.shop.ebay.com/Cars-Trucks-/6001/i.html?_dmpt=US_Cars_Trucks&_trksid=p2050885.m1603&LH_ItemCondition=2|0&_mak=Ford&_mod=Model%20T&_fpos=&

 

כלל האצבע הוא להכפיל את מחיר הרכישה ב $ פי 10 ולקבל את המחיר בארץ בשקלים.

 

בהתחשב בעובדה שרכב עם ידיות היגוי אסור ביבוא , ובצורת ההיגוי השונה של פורד T , הייתי מברר קודם במשרד התחבורה לפני שמתחילים את התהליך.

 

בהצלחה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בקצה הקשת בענן - מקום מגוריך לפי הפרופיל שלך - צריך מעצורים טובים. קח בחשבון שלמודל T אין בלמים ב 4 גלגלים.

שלמה דן גדרון

×
×
  • תוכן חדש...