Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 94 VR6

opel_gsi-21
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לקנות.

בימים הקרובים VR6 רציתי.

לדעת איך היא מה, אפשר לשפר בא ? וכמה עולה כל דבר זה !!!

אומר פילטר ציפ פורק, לחץ אם אפשר ?

לשים הכל ?

איזה חברה וכמה ?

עולה ומה אפשר לעשות גם.

מבחינת שיפורי ?

חוץ וגם !!

כמובן כמה עולה תודה מראש דניאל

*** ההודעה המקורית ללא סימני פיסוק ***

פורסם

ראשית, קודם תיסע על הרכב כמה חודשים לפני שתשפר. לא ישר קונים ורצים לשפר. אם אתה קונה שנת 94 כנראה שאין לך עודף כסף, תשתדל לא לבזבז את כל הכסף הזה על דברים שאין לך מושג מה הם. אתה עוד לא קנית וכבר אתה בטוח שחסר לך כוח? עדיף שאת הכסף שיש לך תשמור על להביא את הרכב למצב טוב, לקניית צמיגים חדשים, בולמים, וישור קו כללי.

בכל מקרה, לפני שאתה שואל על שיפורים, תריץ חיפוש בפורום הטכני ותנסה להבין בכלל על מה מדובר, ניכר מדברים שאין לך שמץ של מושג על מה שאתה מדבר.

שיפורי יופי תבדוק בסדנאות שמתעסקנות בנושא.

גיא

פורסם

תודה על התשובה שלך אבל האמת היא שאני מחפש שני דברים אחד זה פורק לחץ אם אני יכול לשים וכמה זה עולה ושל איזה חברה ודבר שאני כמה יעלה לי לעשות החלקות על האוטו נמשל של סמלים ואם יש עוד תגיד תודה עוד פעם על תשובתך

פורסם

אתה לא יכול לשים פורק !! תריץ חיפוש על דברים, אל תהיה מושפע מהילדים בשכונה.

טוב אין לי כח להגיב בפרטי.

פורק לחץ פורץ ניתן להרכיב רק לרכב שהוא מוגדש טורבו.

פלא ופלא, VR6 זה מנוע 2.8 V6 אטמוספרי (לא טורבו)

פורסם

הוא רוצה פורק לחץ!!!!!

לחץ של מה??

תבדוק מה אתה קונה

או שתבדוק מה זה פורק לחץ!!!!

לפי דעתי...

לך לתקנה פיאט פונטו FUN

או 106 KID

ושתלמד קצת מה זה רכב אז תקנה VR6

כי חבל להשביט עוד רכב שכבר על גדר מוכחד!

וזה הולך גם לכל הילדים שמחפשים לקנות 106 ראלי 98 רצויי משופרת ב-30 אלף!!!:shock:

פורסם

המנוע של VR6 הוא מנוע אטמוספרי (ללא טורבו) ולכן אין אפשרות להתקין שם פורק (אין מה לפרוק)

צ'יפ, פילטר ואגזוז יוסיפו לך באיזור ה10-15 כ"ס, לא בטוח שמשתלם.

לפי השאלות ששאלת עושה רושם שאתה עדיין ילד צעיר ללא נסיון מוטורי, אני הייתי הולך על משהו הרבה יותר פשוט לפני הVR6 ע"מ להגיע לגיל מתקדם.

• תוכן חדש...