Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצערי שוב אני חוזר עם בעיה, בדרכי הביתה לא מזמן שמעתי מוזיקה כרגיל ולפתע היו רעשים מהמערכת של לייזרים ופיצוצים ופתאום המוזיקה לא נשמעה יותר.

הHU עובד ושומעים רק ברמקולים האחוריים שלא מחוברים למגבר. בדקתי אם המגבר עובד והוא לא:-( .

מה יכולה להיות הבעיה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

עדכון, בדקתי היום ובאמת נשרף הפיוז במגבר. לאחר מכן הפעלתי את המערכת והמגבר נדלק ועבד, אבל התחלתי לשמוע שוב רעשים אז כיביתי אותו. ממה יכול להישרף הפיוז במגבר?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

תבדוק שכל החיבורים מהודקים הייטב ושאין רמקול שמקצר.

לי פעם נשרף הפיוז כל פעם ששמתי אחד חדש ומסתבר שכבל ה+ לא היה מהודק כמו שצריך וכל במפר או בליטה בכביש הוא היה זז ומייצר ניצוצות ושורף את הפיוז.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אפשר לבדוק עם רב מודד,הבדיקה בין הדק הפלוס לגוף הרמקול,לאחר מכן הדק המינוס לגוף הרמקול.

מצב תקין זה שיש לך נתק מוחלט ,אם יש לך התנגדות מסויימת סימן הרמקול מקצר.

בהצלחה בני.

פורסם

תודה רבה בני. 8)

אני אנסה את זה מחר, בעיקרון יש לי תחושה לגבי רמקול מסויים שעושה לי בעיות מידי פעם.

הוא היה נדלק (מתחיל לנגן) כשהייתי צריך להגביר קצת יותר את הווליום.

פורסם

אני חושב שמצאתי את הבעיה, היופ פתחתי את המגבר עקב ריח של שרוף בתא המטען וזה התוצאות:

• תוכן חדש...