Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

התחלתי להכיר לאט לאט יותר את הצרפתייה הזקנה שלי,אני והיא יצאנו לסיבוב רומנטי לפני עשרים דקות במגרש קטן ונטוש באיזור,כדי להרגיש את הרכב על המגבלות,יש לציין שזו הפעם הראשונה שאני נוהג איתה "חזק" בסיבובים.

אז ככה,

מוריד לשני,4 אלף סל"ד,נכנס לסיבוב...מתחיל לחזור לגז אבל מעט אגרסיבי(בכוונת תחילה כדי להרגיש איך הרכב מגיב),4 וחצי אלף סל"ד,5 אלף סל"ד...טראח,נחנק.

מה זה נחנק?כיאלו זרקתי את דוושת הגז באמצע הסיבוב וחזרתי ללחוץ עלייה מהר,ניתוק כזה.

הייתי בטוח שדמיינתי או שאני הוזה,מנסה שוב,הפעם סיבוב רחב יותר וחזק יותר בהילוך שלישי,אותו הדבר בדיוק,מגיע לסל"ד גבוה(הרבה הרבה לפני המנתק אם מישהו חשב שאני אהבל:wink:)באיזור ה4-5 אלף,טראח,כיאלו עזבתי את הגז וחזרתי אליו אחרי הרפיה של שנייה או שתיים,זה עד כדי כך מורגש שזה הוציא את הרכב להיגוי יתר קטן.

מנסה סיבובים יותר רגועים,בסל"ד פחות גבוה-שום דבר,הכל תקין.

יוצא לכביש ישר,בודק איך הרכב מגיב בסל"ד גבוה בהילוך ראשון,שני ושלישי,הכל מעולה,המנוע מושך ומרגיש בריא מאוד!

חוזר למגרש,הילוך שני,שוב פעם 4 אלף סל"ד,מסובב את ההגה,מתחיל ליישר עם הגז,ושוב פעם באיזור ה4-5 אלף סל"ד מקבל ניתוק של הגז,מזכיר קצת סירוס של מערכת בקרת יציבות ברכבים החדשים.

מה אתם אומרים? :shock:

פורסם

בעיה דומה הייתה לי פעם באלפא 33 שלי לשעבר...תנסה לנסוע בעלייה גם בלי הרבה דלק..ותלחץ...המצב ניהיה גרוע יותר?עם כן אז הסיפור הוא משאבת הדלק,היא חלשה...

מתי הוחלפה בפעם האחרונה?היא מרעישה?עם המשאבה עצמה חלשה החלפת פילטר דלק לא תעזור חבל על הכסף...(גם אני חשבתי שזה יעזור בזמנו)..

בכל מקרה בהצלחה!אבל לדעתי זאת משאבת הדלק...למרות שאת הרומן הראשון שלי עם צרפתייה התחלתי רק לפני חודש קניתי את הצרפתייה הראשונה שלי בחיים שהיא 206XS 1.6 2001 ככה שאין לי הרבה ניסיון...

• תוכן חדש...