Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני רוצה להתייעץ אתכם בנושא מסויים שמאוד מציק לי.

אני עם חברה שלי 8 חודשים.

אציין שאין לנו חברים משותפים למעט חברים מהבסיס.

במהלך השמונה חודשים אני יכול לספור על יד אחת כמה פעמים פגשתי את חברות שלה או שיצאתי איתן ביחד.

אפילו לא פגשתי את כולן.

כשאמרתי לה שאני רוצה לשלב יותר יציאות היא טענה שהן חמולה (באמת חמולה של 10-12 בנות) ושלא מתאים שנבוא עם החברים כי לא נרגיש כשורים. גם היא אומרת שהיא רוצה זמן עם החברות.

גם בנושא המסיבות היא מתעקשת שאני לא אבוא איתה, היא רוצה להיות עם החברות שלה וגם מתביישת ממני שביא רוקדת.

האם זה נשמע הגיוני שככה זוג מתנהל? חוץ מזה הקשר שלנו מצוין ומהנה למדי.

יש לציין שהיא עכשיו התחילה קורס קצינים אז בכלל היא מתעקשת לבלות זמן איכות עם החברות ולא לשלב.

האם אני סתם לוחץ עליה ורב איתה לא פעם על זה או שזה פשוט טבעי ולהניח לזה?

תמיר.

פורסם

סמוך עליי בעניין הזה,אתה לא רוצה לבלות בחברת 10-12 בנות שהן חברות שלה. זה כמו לול תרנגולות :lol:

רק דבר אחד הציק לי בכל העניין,העובדה שהיא מתביישת לרקוד לידך...

פורסם

בדיוק קרה לי מקרה דומה אז אני אתן לך נק' מבט שתשכנע אותך שאין לך מה לדאוג:

יצאתי עם בחורה לפני כמה חודשים שאין לה חברות בכלל והיא רצתה להצטרף ליציאות שלי עם חברים שלי. מה נראה לך אמרתי ? ~מה שחברה שלך אמרה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני לא מבין למה אתה רוצה להיות שותף, קצת ספייס זה בריא. תסמוך עליה, שתבלה ותהנה.

תאמין לי שאין לי כל רצון להכיר את החברות של חברה שלי.

באותה מידה, החברים שלי הם החברים שלי ולא שלה.

פורסם

הייתי במצב דומה מאוד לשלך. אין בזה שום בעיה ולמרות שזה עשוי לתסכל, לטווח ארוך זה נהדר. לך יש חיי חברה שלך, לה את שלה, מדי פעם אתם יוצאים לבד או עם חברים משותפים. כשתרצה ללכת למקומות עם חברים שלך עוד כמה שנים והיא לא תוכל לעשות פרצופים, תדע שזה היה רעיון טוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

צריך למצוא איזון, חשוב מאוד שלכל אחד יהיו חיי חברה לחוד,

מצד שני זה נחמד שיש חברים משותפים והופכים להיות חבורה גדולה, העניין הזה מוסיף מימד לקשר, פתאום במקום שגרה יש מגוון מאחד על אחד רומנטי עד ישיבות ליליות עם החבורה המורחבת שגם חברה שלכם חלק ממנה...

מה שאנחנו היינו עושים, לפעמים היינו יוצאים במשותף, היא עם חברות שלה וחברים שלהם, אני עם חברים שלי וחברות שלהם אבל לאותו מסיבה נניח ומתגבשים ביחד. בסופו של דבר חברים שלי התחברו עם חברים שלהן והחברות עם החברות, ככה כשנפגשנו היה נחמד אבל עדיין כל חבורה קטנה שמרה על הליכוד שלה.

אבל זה גבול דק שצריך לדעת לתמרן...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מה שרועי אמר. לה יש את החברות שלה, לי יש את החברים שלי וכל אחד מאיתנו שמח בחלקו. זה לא אומר שאנחנו לא מבלים גם עם חברים משותפים - אנחנו דווקא עושים את זה די הרבה. ועדיין, לכל אחד מאיתנו יש טריטוריה מוגדרת שבה הצד האחר לא נכנס.

מעולם לא דיברנו על זה או ביקשנו מהאחר לא להיכנס לטריטוריה הזאת - זוהי הסכמה שבשתיקה.

ומקסים צודק, אתה לא רוצה להיות בחברת 10-12 בנות (כלומר: אתה רוצה, אבל לא בסיטואציה הזאת :twisted:).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה שגם שנינו בצבא ועד עכשיו שנינו עשינו חמשושים.

עכשיו היא עושה שושים ובקושי מגיעה, ככה שזה מובן יותר שאין איפה לשלב לא?

הכוונה עם השילוב זה לא לא לתת לה ספייס, אלה להשתלב יותר עם החברים שלי ושלה מה שעד עכשיו בקושי קרה.

מה לגבי המסיבה? מה דעתכם בנושא?

תמיר.

פורסם

מה לגבי המסיבה? מה דעתכם בנושא?

זה כבר מאוד תלוי,

אם תקרא את ההודעה שלי למעלה תראה שאני דווקא בעד שילוב, אבל גם אני נמצא במצבים לפעמים שבהם זורם לי להביא חברה כי זה משהו קצת יותר רחב נניח ועוד אנשים מביאים חברות, מצד שני יש מקרים שלא מתאים לי ואני הייתי משאיר אותה בבית לצאת עם חברות.

זה הכל תלוי בסיטואציה. אני יכול להבין אותה אם היא לא רוצה שתבוא במצב שהיא יוצאת רק עם חברות רווקות, אם יש שם חברים של אחרות בתמונה זה משתנה.

תנסה לסדר לחבר שלך את אחת החברות שאתה כן הכרת, אולי זה יעזור.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אהלן חברים,

אני רוצה להתייעץ אתכם בנושא מסויים שמאוד מציק לי.

אני עם חברה שלי 8 חודשים.

אציין שאין לנו חברים משותפים למעט חברים מהבסיס.

במהלך השמונה חודשים אני יכול לספור על יד אחת כמה פעמים פגשתי את חברות שלה או שיצאתי איתן ביחד.

אפילו לא פגשתי את כולן.

כשאמרתי לה שאני רוצה לשלב יותר יציאות היא טענה שהן חמולה (באמת חמולה של 10-12 בנות) ושלא מתאים שנבוא עם החברים כי לא נרגיש כשורים. גם היא אומרת שהיא רוצה זמן עם החברות.

גם בנושא המסיבות היא מתעקשת שאני לא אבוא איתה, היא רוצה להיות עם החברות שלה וגם מתביישת ממני שביא רוקדת.

האם זה נשמע הגיוני שככה זוג מתנהל? חוץ מזה הקשר שלנו מצוין ומהנה למדי.

יש לציין שהיא עכשיו התחילה קורס קצינים אז בכלל היא מתעקשת לבלות זמן איכות עם החברות ולא לשלב.

האם אני סתם לוחץ עליה ורב איתה לא פעם על זה או שזה פשוט טבעי ולהניח לזה?

* 8 חודשים זה כבר קשר שנהיה רציני, לי עדיין לא מובן איך זה שהיא עדיין יוצאת למסיבות ואתה לא איתה במסיבות, אותי זה היה מחשיד משהו.

בכלל, לי זה נקרא תמוה שהחברה שלך עדיין יוצאת למסיבות עם החברות כשהיא תפוסה מבחינת קשר. הרי זה ברור לי שבמסיבות לא באים רק בשביל לרקוד.

* אני חושב שאתה צודק במקרה הזה, עם חברה שלי הגעתי להסכמה שאין בעיה שתצא למסיבות, אבל שזה יהיה בתדירות מקס' פעם בחודש ולא יותר מזה, רק בגלל שזה עושה לה טוב כי היא אוהבת לרקוד, אחרת לא הייתי מתלהב מהרעיון הזה.

* מציע לך שתיקח אותה לשיחה ותסביר לה שזה לא נראה טוב, גם כלפי חוץ זה לא נראה טוב העניין, אם היא עדיין מחליטה בתוקף שהיא מתכוונת לצאת הרבה פעמים למסיבות, אז אולי יש מצב שהיא לא הפנימה מה זה קשר רציני והיא כנראה מחפשת קשר בשביל הכיף - שזה לא בהכרח רע, השאלה איך אתה מוכן לקבל את המצב.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

מבחינת חשדות אני לא דואג, קשר בנוי על אמון היא נשמה טהורה.

אתה צריך לראות איזה מכתב ליום האהבה ודברים היא הכינה לי ליום הולדת.

קשר טוב ואמיתי יש, חוץ מזה שדיברתי איתה לא מזמן.

אני מבין שהיא רוצה לבלות עם חברות כמו שהחברה מספרים כאן, וזה בסדר.

ואני לא רואה לנכון להגביל אותה כי גם אני יוצא למסיבות ומרוב שאני אוהב אותה אני לא מסתכל על אף אחת וגם היא לא.

אמרתי לה מה מפריע ומה אני מרגיש והיא שינתה את דעתה בקשר למסיבה, והיא הסבירה לי שהיא יוצאת לרוב לדיר וזה לא השנתון שלי, (91). אבל למסיבה טובה נצא גם נצא(;

גם ליציאות לברים אם הם לא יצאו חמולה ויתחשק לי אני אצטרף.

באמת פורום מדהים, שמח ששינתם לי את החשיבה

תמיר.

פורסם

כמו שכבר דאגו להגיד לך, זה לגיטמי שהיא תצא עם החברות שלה לבד.

גם אצלי זה ככה (מבחירה) לכל אחד יש את המקום הפרטי שלו עם החברים.

נקודה למחשבה - עכשיו כשהיא יוצאת פחות הביתה, זה הזמן לבדוק את ההתנהלות שלה.

עם כל הכבוד לחברות, בן הזוג צריך להיות לפניהן בסדר העדיפויות מבחינת חלוקת זמן. שים לב שזה באמת ככה.

פורסם

זה מובן לגמרי, גם האקסית שלי היתה כזו, ביישנית בטירוף, אפילו אלי לבית התביישה להגיע למרות שהינו חצי שנה יחד, רק כשהבית ריק היתה מגיעה (נו טוב בית ריק זה טוב גם בשבילי :) )

ויצא לי פעם פעמיים להפגש איתה בדאנס בר או פאב בשולחן שהיא יושבת עם כל החברות שלה..זה לא כיף, אתה יודע איך זה בנות כאלו לפעמים, לא עזר שהן בנות 26 ומעלה, שואלות שאלות שלא צריכות להשאל, או מתערבות או סתם כזה "מי זה??" ושאלות שמופנות אלייך כאילו שלא שאלו כבר את החברה שלך...

בכל מקרה אתה לא רוצה את זה, מילא אם זה עם כמה זוגות, או נגיד 2-3 חברות ואתה בא עם 2-3 חברים שמכירים זה בסדר, מעבר לזה לא ממליץ ליותר מדי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...