Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודש ראיתי שהמד חום ברכב מגיע כמעט למקסימום, אני גר בבני ברק והלכתי למוסך בעיר לאחר בדיקה קצרה הוא גילה שיש פיצוץ של צינור במנוע שקשור לקירור המנוע והחליף לי אותו. 350 שקל הלכו להם לאבוד אבל באמת חל שפור במנוע והפסיקה ההתחממות של המנוע.

הבעייה החלה כשנסעתי מחוץ לעיר ואז הייתי עומד ברמזור או פקק. המנוע שוב היה מתחיל להתחמם ומגרד את סימן ה H ברכב. הלכתי אליו שוב והוא אמר שזה בעייה ברכב ישן, ושכנראה יש בעייה ברדיאטור. הוא אמר שצריך לקחת את הרדיאטור לבדיקה ולראות האם צריך להחליף אותו או שאפשר רק לנקות אותו. החלפה- 900, ניקוי - 450.

שאלתי אותו מה הסיבה שזה מתתחמם דווקא כשאני עומד ולא כשאני נוסע במהירות גבוהה, והוא אמר שכראה בנסיעה במהירות גבוהה הוא מתקרר מבחוץ אבל אחרי שנסעתי ואני עומד אז המערכת קירור הפנימית לא מספיק טובה.

שאלתי אותו, הרי מקודם הייתה בעייה של צנור שהחלפת וזה לא עזר, מי אמר שטפול ברדיאטור זה מה שיעזור. אז הוא אמר שאין מה לעשות, אי אפשר לדעת בדיוק מה הבעייה, ויכול להיות שגם אחרי טיפול ברדיאטור יצטרכו להחליף חלקים פנימיים בתוך הרכב שאני לא זוכר את השמות שלהם.

נתתי לו את הרכב, ואחרי יום הוא אמר שהיה צריך לנקות את הרדיאטור, וזה עולה 500 שקל. כי המחיר שהוא אמר 450 שקל זה ללא מעמ, וכל המוסכים כשהם אומרים מחיר הם מתכוונים ללא מעמ. את העובדה שהתשלום הוא ללא מעמ הוא גילה לי רק אחרי שהוא טיפל ברכב.

הבעייה היא שלא הספקתי לעשות יותר מנסיעה אחת ברכב, בסך הכל נסעתי איתו מהמוסך לעבודה, אחרי שהוא ניקה את הרדיאטור. ושוב, כשעמדתי ברמזור המנוע כמעט בער מרוב חום.

האם יש מצב שהוא מסבן אותי. הידע שלי ברכב שואף לאפס, והחלטתי שאולי עדיף לשמוע כמה עצות מאנשים שמבינים לפני שאני אשפוך שוב כסף על הרכב.

בתודה מראש

:oops:

פורסם

במחירים הוא מזבן אותך יופי. ניקוי רדיאטור לא אמור לעבור את ה 250 שח. צינור הקירור הכי יקר ברכב עולה לא יותר מ 50 שח. על מה לקח עוד 300 עבודה אין לי מושג. האם הוא בדק שהטרמוסטט ניפתח כמו שצריך? האם בדק שמאוורר ניכנס לפעולה בזמן? והאם בדק שמשאבת המיים נותנת תפוקה מלאה?

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך לפנות אל מוסך היצירה בפ"ת. מדובר במוסך כליי אשר מתמחה ברכבי יונדאי ובטוח יוכלו לעזור לך לאתר את התקלה.

• תוכן חדש...