Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

עד לא מזמן היה לי פנס לאופניים "פושטי" כזה עם חמישה לדים,והוא נשבר אחרי חודשיים ואני מחפש משהו קצת יותר רציני לרכיבות לילה.

יש את הפנס יד עם מתקן מיוחד על הכידון או את הפנס שרק הראש שלו על הכידון והסוללה מולבשת על שלדת האופניים.

יש הבדל בין השניים? אמינות?

הפנס בחלקים

הפנס יד

כמו כן התקציב שלי עד 200 ש"ח זמן סוללה סביר של עד 3-4 שעות עוצמת הארה טובה ברכיבות כביש,שטח.

תודה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בקישור שהבאתי הוא משמעותית יותר זול, השאלה מה טיב איכותו.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כמו שכתבתי. חבר הזמין את אותו הפנס מאתר סיני אחר במשהו כמו 45 דולר כולל משלוח והקופסא כולל התוכן נראים זהים. לא ראינו שום הבדל במבנה או בפונקציה של הפנסים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש מסקנות ?

יש למישהו המלצה על לינק לפנס כזה שהוזמן ומומלץ ?

האם יש דומים ללא הבטריה הבומבילה שמופיעה בלינק ?

אלא עם בטריית אצבע נטענת לא חיצונית ?

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש מסקנות ?

יש למישהו המלצה על לינק לפנס כזה שהוזמן ומומלץ ?

האם יש דומים ללא הבטריה הבומבילה שמופיעה בלינק ?

אלא עם בטריית אצבע נטענת לא חיצונית ?

תודה.

פנסים עם סוללנות נטענות פנימיות שוות לת%ת, רכשתי לא מזמן את מה ששמתי בלינק.. נחכה ונראה אני אתן דיווח כשזה יגיע.

והפנסים עם הסוללות הרגילות לא שוות הרבה.

פורסם

בוקר טוב,

אני מצרף להלן קישור לקומונה בתפוז - יש שם כפי שניתן לראות אנשים עם ניסיון עשיר והמלצות קונקרטיות בנוגע לפנסי אופניים.

http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=32594&r=1

מקווה ומאמין שיעזור.

אני אישית רוכב עם אחד מהפנסים שלהם - כבר לא זוכר איזה, ומאוד מרוצה.

הערה נוספת - לא לשכוח נצנץ חזק מאחור.

עופר

• תוכן חדש...