Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שאני מכיר פנה לקבל הצעת מחיר על טיפול קטן + טיימינג משלושה מוסכים: שניים מורשים ואחד לא.

מורשה אחד רצה 3200, אחד רצה 2800 והלא מורשה, באופן די מפתיע, רצה סכום דומה.

האם לא מורשה לא אמור להיות זול יותר? אחרת למה ללכת אליו? או שבמקרה מדובר במחיר כזה כי זה טיימינג ולא טיפול שגרתי נטו?

*אני לא כותב את סוג הרכב כי זה לא רלבנטי. תמיד חשבתי שלא מורשים הרבה יותר זולים...

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

על מנת שאפשר יהיה להתייחס לשאלתך, תעלה הצעת מחיר מפורטת.

מה בדיוק מחליפים בכל אחד מהמוסכים.

האם משתמשים בחלפים מקוריים או לא?

כמה גובים על עבודה וכמה על חלקים?

האם החלפת טיימינג כוללת או לא כוללת מחזירי שמן ומשאבת מיים? (אם זה רלוונטי לדגם).

מה כלול ב"טיפל קטן"?

ללא הפרטים האלו אפשר רק לדבר באוויר.

לדוגמא, יתכן ובמוסך אחד מחליפים במסגרת הטיפול גם מצתים, ופילטר אוויר ודלק ובמוסך שני רק שמן מנוע ופילטר שמן.

במוסך אחד ההצעה כוללת החלפת משאבת מיים ונוזל קירור ובשני לא.

במוסך שלישי מחליפים הכל, הכל חליפי ומאיכות נמוכה.

מקווה שהכוונה שלי ברורה.

פורסם

בכולם מדובר על החלפת שמן מנוע + פילטר בטיפול הקטן, והחלפת משאבת מים, מותחן ומילוי מים וכו' במסגרת הטיימינג. אותם פרטים פלוס מינוס.

פורסם

אולי כדאי שתיכתוב לנו באיזה רכב מדובר? כי בטוח שישנם מקומות שיעשו לך את אותו הדבר בחצי מהעלות אך צריך לדעת את הכיוון למחיר גם לפי סוג הרכב למרות שהנושא כאן הוא ההבדלים הקטנים בין מורשה ללא מורשה.

פורסם
בכולם מדובר על החלפת שמן מנוע + פילטר בטיפול הקטן, והחלפת משאבת מים, מותחן ומילוי מים וכו' במסגרת הטיימינג. אותם פרטים פלוס מינוס.

תתייחס למה שרשם לך בוקי (חלקים מקוריים או תחליפיים).

גם אם הפריטים שאמורים להיות מוחלפים הם אותם הפריטים בכל הצעות המחיר - ייתכנו הפרשי מחיר עקב כך.

alfa 156 2.5.

פורסם

במוסך המורשה שום דבר לא היה תחליפי (אני יודע כי שם הוא עשה בסוף), כך שבמקרה הטוב בלא מורשה צריך להיות רק מעט זול יותר.

אני אנסח שוב - מה הפרש המחיר שאתם מצפים \ מנסיונכם צריך להיות בין מורשה ללא מורשה? האם זה הפרש משמעותי?

פורסם
במוסך המורשה שום דבר לא היה תחליפי (אני יודע כי שם הוא עשה בסוף), כך שבמקרה הטוב בלא מורשה צריך להיות רק מעט זול יותר.

אני אנסח שוב - מה הפרש המחיר שאתם מצפים \ מנסיונכם צריך להיות בין מורשה ללא מורשה? האם זה הפרש משמעותי?

אין פה משהו קבוע ומוגדר. המחירים מישתנים ממוסך למוסך וההפרשים לעיתים יכולים להגיע עד פי 2 בין המוסכים השונים.

• תוכן חדש...