Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 3 ספיריט 2000 מודל 04', המנוע מתחמם בנסיעה קצרה עם מזגן ,וכתוצאה מחימום המנוע המזגן מפסיק לעבוד (על תופעה זו גם הוסבר לי ע"י בוחן רכב במוסך מורשה).לפניי כחודש החלפתי צינור עליון של רדיאטור המתחבר למנוע ,ובחיבור היה מעט קורוזיה,הבעיה לא נפתרה ,המנוע ממשיך להתחמם ואני מציין שלא מאבד מים, הוונטה של חום פועלת, כך שזה לא יכול להיות יוניט חום.

האם הבעיה היא טרמוסטת?

תודה למגיבים ,אבי.

פורסם

האם הוונטה עובדת במהירות גבוהה או נמוכה?

האם שני הצינורות כניסה ויציאה מראדיאטור חמים?

האם מהוונטה יוצר אוויר חם או קריר?

יש לי מאזדה 5 ואצלי הטרמוסטט לא נפתח. החום עלה לשמים והוונטה עבדה במהירות גבוהה, הוציאה אוויר קר

החלפתי טרמוסטט והכל בסדר

פורסם

אם הרכב לא מאבד נוזל קירור ,חצי נחמה.

אבל צריך לטפל בבעיה: רדיאטור סתום/משאבת מים / טרמוסטט תפוס או מאוורר שלא עובד במהירות הנמוכה שלו הם החשודים העיקריים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום ,

כשנגעתי בצינור העליון הוא היה חם, בתחתון לא נגעתי, אני חושב שהוונטה מוציאה אוויר חם במהירות גבוה.

יש לי שתי שאלות:

1.מה זה אומר אם היא מוציאה אוויר קר,שלא עוברים מים חמים ברדיאטור?

2.מה הכוונה מהירות נמוכה בוונטה ,אין לה מהירות קבועה?

תודה למגיבים.

פורסם

בחלק גדול מהרכבים למאוורר יש נגד שעובד על 2 מהירויות (מהירות ראשונה ללא מזגן) ומהירות שנייה עם מזגן.

אם הצינור התחתון קר,הבעיה בטרמוסטט. אחרת, יש לחפש את התקלה ברדיאטור סתום/משאבת מים/נגד מהירות מאוורר לא תקין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום אנשים,

שמתי היום 1000 ש"ח על בית טרמוסטט+ נוזל קירור במוסך מורשה.

מקווה שנפתרה הבעיה:|

• תוכן חדש...