Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא CAR PC

senior585
שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם שני המוצרים יעבדו יחדיו?חסר משהו כדי לבנות לעצמי מחשב ברכב? אם מישהו יכול להסביר איך הפרוצדורה מתבצעת אני אשמח.

המסך והבקרה

המחשב עצמו

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תריץ חיפוש על שרשיר שלי שנקרא RR ותאימות למערכות הפעלה

זה השרשיר שבו בניתי מאפס פרוייקט CARPC ואתה תוכל לראות שם דיונים מלאים על כל תצורה אפשרית כמעט לפרוייקט.

חסר לך שם ספק כוח 12V לרכב - m2 או m4 ממליץ ללכת מראש על הM4 ATX

מה לגבי זכרון, כונן קשיח (אם יש לך תקציב לSSD - יתרון עצום)

באיזה כרטיס קול אתה הולך להשתמש.

האם אתה מתכוון להויסף ניווט? (מקלט GPS)

האם אתה מתכוון להתחבר לדיאגונסטיקת מנוע? (סורק OBDII BT ודונגל BT).

האם אתה מתכוון לקלוט רדיו FM? (מקלט HQCT אם בכלל תוכל להשיג אחד או DAB+ שראו כאן לאחרונה והוא טוב)

האם אתה מתכוון לקלוט שידורי טלוויזיה? (DVBT).

האם יש לך צורך בWIFI? (דונגל WIFI).

מה לגבי דיבורית? (תבדוק טוב טוב את תוכנות הפרונט-אנד - סנטרה פיוז הכי טובים כאן)

האם אתה רוצה לבדוק לחץ אוויר בצמיגים? (חיישני TPMS עם מקלט שיכול להתחבר לRR או סנטרה פיוז).

האם אתה רוצה שלט רחוק מההגה? (יש כמה וכמה דרכים לעשות קוסטימזציה שכזו)

האם אתה רוצה להשתמש בנגן CD? (תחשוב על מתח חיצוני, צריך כוח להרים CD אם המחשב נמצא בתא מטען למשל).

בקיצור - יש לך כאן הרבה מאוד שיקולים ודברים שאתה צריך לחשוב עליהם ולתכנן אותם.

איך אתה רוצה לשלוט בכיבוי והדלקה של המחשב?

כמה חיווט אתה הולך להעביר ברכב?

זה לא פשוט כמו שזה נראה וכדאי שתתכנן היטב לפני שאתה יוצא לדרך כי ההקמה היא סיוט אבל אחרי שזה ייציב ועובד - זה גן עדן.

טיפ מאוד מאוד חשוב - אם אתה רוצה שזה יילך חלק, תרים את הפרוייקט קודם כל בתוך הבית על ספק כוח רגיל.

תסמן בדיוק כל חוט לאיזה שקע הוא הולך.

רק אח"כ תעתיק לרכב - לא תעשה את זה, תקנה חבילה טובה של כדורים נגד כאב ראש ולקסיקון קללות בין לאומי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שטכנולוגית אחסנה עדיין משמשת את הפתרון העיקרי כאן - אבל גם התקנה חכמה מספיק יכולה לפתור הרבה מהקפיצות של הCD.

אם תיקח חומרים כמו פלסטיק עם גמישות מסויימת, פרספקס ויותר מהכל - קרבון פיבר, אלו הם חומרים שבאופן טבעי גם בולמים חלק מהזעזועים שעוברים דרכם.

תבנה לCD שרוול מרופד בספוג חצי קשיח למשל, יש הרבה פתרונות.

אחד הפתרונות היותר יפים שראינו כאן בהתקנה אמיתית היתה ברכב של ELI_I - מסך של XENARC שהוא גם מסך מגע, גם כונן CD וגם מקלט רדיו עצמאי ככה שהCD והרדיו שלו לא היו תלויים באופן ישיר בCARPC וזה הוריד המון עומס מהCARPC עצמו.

אבל היום, אני מתקשה להבין את הצורך בCARPC כשעולם הטאבלטים בייחוד אלו מבוססי האנדרואיד הולך ופורץ קדימה.

היום ניתן עבור כל סמארטפון לקנות מסך מגע עם מתאם שליטה עבורו לכל סמארטפון נבחר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאפשר להסתדר די טוב בלי כונן CD , פשוט מעבירים למחשב את כל המוסיקה שאתה רוצה וזהו , כשיש דיסק חדש מעבירים אותו לפורמט MP3 או FLAC וכ"ד ומעבירים למחשב .

זה גם יותר נוח שלא צריך להחליף דיסקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד הדברים שאני דווקא יותר אוהב בCARPC זה העובדה שאין יותר דיסקים.

אמנם במפגשים אף אחד לא יכול לבוא עם דיסק משלו ולשמוע אצלי ואני לא נחשף ככה למוזיקה חדשה - אבל אני תמיד יכול לחבר כונן חיצוני כשאני רוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 לאדי, וpoint of view

כונן דיסקים ב carpc נחוץ כמו טייפ ב carpc.

גם אני בהתחלה חשבתי על הצורך בכונן דיסקים, וחשבתי להזמין "בקרוב" אחד חיצוני.

זה היה לפני יותר משנה וחצי ועד היום לא הזמנתי כי אף פעם זה לא היה חסר לי.

לגבי הפרוייקט בכללי, בפורום יש מספר שרשורים מאד מענינים שיכולים לתת לך רקע על מה צריך לפרוייקט, ולעזור לך

להחליט מה אתה רוצה להשיג בפרוייקט , carpc זה באמת פתח לאין סוף אופציות (שאת חלקם אדי מנה) , השאלה לאן אתה לוקח את זה ובמה חשוב לך להשקיע.

חוץ מזה תכנס גם ל mp3car.com , שם תמצא הרבה חומר שיעזור לך גם בתכנון וגם בביצוע של הפרוייקט.

בכל מקרה פרוייקט כזה, במיוחד בפעם הראשונה ,זה בהחלט לא דבר פשוט, אבל אם אתה מתחבר לזה, התוצאה לדעתי שווה הכל .

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר פרטים על כל העניין הזה של carpc

לדוגמא: קונים את זה ביחידה אחת אם כן איזה חברות מובילות אם לא איך מתחילים לבנות את זה (מבחינת הרכבה וקניית הרכיבים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיפוש, חיפוש ושוב חיפוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...