Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עברתי טסט ראשון לאופנוע 500 סמ"ק ואני רוצה ליקנות אחד בעוד כמה חודשים. ביגלל שאני בן 19 ולומד ואין לי כל כך כסף למשהו חדש ויקר אני חושב על סוזוקי gs500 שנת 89-91...ראיתי את המחירים שלהם ולא ראיתי אחד מעל 8000 ש"ח ככה שזה יתאים לי. עכשיו השאלה שלי זה האם יש להם הרבה בעיות ? ואם מישהו מכיר פורום רציני של אופנועים בארץ שאני אוכל ללמוד הרבה שם על אופנועים אני אשמח אם תיתנו לי את הכתובת...לא סתם פורומים כי יש הרבה אלא אחד באמת הכי טוב לדעתכם בתחום. תודה.

פורסם
אתמול עברתי טסט ראשון לאופנוע 500 סמ"ק ואני רוצה ליקנות אחד בעוד כמה חודשים. ביגלל שאני בן 19 ולומד ואין לי כל כך כסף למשהו חדש ויקר אני חושב על סוזוקי gs500 שנת 89-91...ראיתי את המחירים שלהם ולא ראיתי אחד מעל 8000 ש"ח ככה שזה יתאים לי. עכשיו השאלה שלי זה האם יש להם הרבה בעיות ? ואם מישהו מכיר פורום רציני של אופנועים בארץ שאני אוכל ללמוד הרבה שם על אופנועים אני אשמח אם תיתנו לי את הכתובת...לא סתם פורומים כי יש הרבה אלא אחד באמת הכי טוב לדעתכם בתחום. תודה.

טוב אז הפורום הכי טוב לאופנועים (לדעתי לפחות) נמצא ממש מתחת לאף שלך באתר זה!

חזור לדף הראשי וכנס משם לפורום אופנועים בפול-גז או שתיכנס לאתר http://www.fullgaz.co.il ושם תלחץ על הלחצן אשר רשום עליו פורום.

ואם המנהל יהיה נחמד הוא יזיז את הנושא הזה לשם.

פורסם
... ואין לי כל כך כסף למשהו חדש ויקר אני חושב על סוזוקי gs500 שנת 89-91...ראיתי את המחירים שלהם ולא ראיתי אחד מעל 8000 ש"ח ככה שזה יתאים לי. עכשיו השאלה שלי זה האם יש להם הרבה בעיות ?...

בעיקרון- לא אמורות להיות לאופנועים הללו בעיות.

הבעיה מתחילה כשהולכים לשנתונים כ"כ ישנים ואז מגלים אופנועים שחצו מזמן את מחסום ה-100 אלף ק"מ, חצו את מחסום ה-12 ואפילו ה-15 ידיים (בעלים קודמים) שכמעט כולם, היו כמוך: רוכבים חדשים שזהו האופנוע הראשון שלהם. וכאילו שזה לא מספיק, הם גם היו כמוך "קצרים בכסף".

מה זה אומר?

שהאופנועים הללו, לרוב (תמיד יש יוצאים מן הכלל), זכו לאחזקה בסיסית אך לשימוש לא בסיסי בכלל שהותיר אותם במצב גרוע יותר ויותר ככל שעברו השנים.

הסיכוי שלך למצוא אופנוע במצב טוב שלא יגרום לך למכור כליה כדי לממן את אזחקתו, הוא קלוש במיוחד...להזכירך - האופנועים האלו חוגגים בין 12 ל-15 שנים על הכביש...

ועכשיו - האם התקציב כולל ביטוח חובה ? ציוד מגן מינמלי לך ולאופנוע ?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
בעיקרון- לא אמורות להיות לאופנועים הללו בעיות.

הבעיה מתחילה כשהולכים לשנתונים כ"כ ישנים ואז מגלים אופנועים שחצו מזמן את מחסום ה-100 אלף ק"מ, חצו את מחסום ה-12 ואפילו ה-15 ידיים (בעלים קודמים) שכמעט כולם, היו כמוך: רוכבים חדשים שזהו האופנוע הראשון שלהם. וכאילו שזה לא מספיק, הם גם היו כמוך "קצרים בכסף".

מה זה אומר?

שהאופנועים הללו, לרוב (תמיד יש יוצאים מן הכלל), זכו לאחזקה בסיסית אך לשימוש לא בסיסי בכלל שהותיר אותם במצב גרוע יותר ויותר ככל שעברו השנים.

הסיכוי שלך למצוא אופנוע במצב טוב שלא יגרום לך למכור כליה כדי לממן את אזחקתו, הוא קלוש במיוחד...להזכירך - האופנועים האלו חוגגים בין 12 ל-15 שנים על הכביש...

ועכשיו - האם התקציב כולל ביטוח חובה ? ציוד מגן מינמלי לך ולאופנוע ?

כרובי, קראתי את ההודעה של הבחור לדעתי הבעיה היותר דחופה, קשה, ומרכזית שלו היא למצוא פורום טוב, אופנוע הוא כבר יצליח למצוא בכוחות עצמו. icon7.gif

וbmw ricer אם תמצא פורום טוב אל תשכח לבוא לספר לנו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
כרובי, קראתי את ההודעה של הבחור לדעתי הבעיה היותר דחופה, קשה, ומרכזית שלו היא למצוא פורום טוב, אופנוע הוא כבר יצליח למצוא בכוחות עצמו. icon7.gif

וbmw ricer אם תמצא פורום טוב אל תשכח לבוא לספר לנו.

הסקוטר צודק... קצת טאקט בנאדם... :?

עריכה:

הכוונה לRICER...

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

• תוכן חדש...