Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה בא זה שילמד אותי על סובלנות...

 

בוא אני יספר לך על איפוק וסובלנות, במשך 8 חודשים כל יום שישי באופן קבוע בגזרת בית לחם, צומת אום סלמונה, צומת 300,

מגיעים אנרכיסטים ושמאלניים ותושבי המקום ומפגינים נגדנו, בקללות, בבקבוקי צבע, יריקות, אבנים.

מתנחלים שהיו באים למוצב שלנו בתוך היישוב ששמרנו עליו-שבי שומרון ומקללים ומתנהגים אלינו כמו אל אחרון המחבלים.

אבל עדיין מעולם לא איבדתי צלם אנוש ואף פעם לא הפעלתי כוח לא סביר.

אז אל תגיד לי שאי אפשר לשמור על איפוק ועל ערכים בסיסיים, אתה המתחסד היחיד פה נכון לעכשיו.

בהמות כאלה מקומם לא בשירות ציבורי אלא מאחורי סורגים, שם הם יכולים להרביץ אחד לשני כמה שהם רוצים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ירקו עליך ושמרת על איפוק? יופי, אז יש לך הרבה סבלנות. זה עדיין לא אומר שאי אפשר לגרום לך לאבד אותה אם לוחצים על הנקודות הנכונות.

 

לכל אדם יש את הנקודה הרגישה שלו שתוציא אותו משלוותו, אצל אחד זה יריקה בפנים ואצל אחר זה כשמקללים את הבת הקטנה שלו, כל אחד והסף שלו. השוטרים אולי פעלו "לא בסדר", אבל לבוא להתחיל לצלוב אותם וללכלך עליהם כשלא יודעים מה בדיוק קרה שם, ולא נמצאים במקומם זה התחסדות וצביעות.

פורסם

זה לא עניין של סבלנות, זה עניין של הבנת המעמד ומה שאתה מייצג ולפעול על פי קווים מנחים.

אותם שוטרים כנראה אומנו להיות פאלנגות ללא שום ערכים ולכן הם בחרו להתנהג בצורה שבה התנהגו.

אי אפשר לטעון למגמתיות בסרטון הזה מכיוון ששום דבר לא מצדיק הכאה של בן אדם אזוק וחסר אונים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
זה נכון, לשוטר אסור לנקום.

אבל גם שוטר הוא רק בן אדם, על כל המשתמע מכך.

מעניין, זה גם מה שאמרו על שחר מזרחי.

שוטר צריך לנהוג בקור רוח ללא קשר לאירוע שבו הוא נמצא. זה מה שמבדל אותו משאר הציבור שעליו הוא מופקד.

השוטרים הללו מעלו בתפקידם ובאמון שניתן להם, ממש כמו השוטר שהמתין למילואימניקים במחנה ביל"ו, השוטר מיפו שהתעקש לתת לנהג המסכן ההוא דו"ח על תמרור עצור על אף שהיה בידו צילום שהוכיח אחרת, השוטר מצפת שהתעקש לא לרשום את דברי הנהג בדו"ח (ולמזלו של הנהג, הוא הקליט את כל השיחה בינהם וזה מה שהציל אותו) ועוד ועוד מקרים.

מה דעתך ששוטר יעצור אותך לאחר שלדעתו נהגת במהירות לא חוקית ויכניס לך מכות? הרי כמו במקרה של ההפגנה הזאת, גם אתה עברת על החוק, ולשיטתך מי שעובר על החוק מגיע לו לקבל מכות משוטרים.

אז מה, פתאום אלימות מצד השוטרים לא נראית לך כל כך נוצצת, אה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לצורך זה הוקם מח"ש שמהווה יחידה של משרד המישפטים ואינה קשורה למשטרה.

לשיטתך, מאות אלפי נהגים חוטפים מכות משוטרים על עבירות תנועה..

לי לא יצא להכיר אפילו אדם בודד אחד.

שוב, קשה למצוא צידוק לאלימות משטרתית, בלי שום קשר אם מדובר בהיתישבות בלתי חוקית בשומרון או בהפגנה ללא רישיון בת"א, ועל המשטרה להפיק לקחים ולהבא להערך בהתאם.

והערה לגבי התקשורת - רובה ככולה מעוניינת סך הכל לראות בנפילתו של נתניהו, ומצבם הכלכלי של האזרחים מעניינת את הביצה השמאלית שלהם, והם יעשו כל מאמץ להגיע ליעד הנכסף הזה.

לרוע מזלם, הציבור הישראלי אינו טיפש כפי שהם סבורים, ומעניק לראש הממשלה ציונים סבירים בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא יודע אם מאות אלפי נהגים, אבל מה שבטוח זה שבזכות הסמארטפונים ושאר העזרים הטכנולוגיים נחשפים יותר ויותר שוטרים שמועלים בתפקידם ובאמון שניתן בהם. הרעה החולה הזאת לא התחילה אתמול, היא קיימת הרבה מאוד זמן. ההבדל היחיד הוא שעכשיו אפשר לתעד אותה בקלות.

אינך צריך להכיר אף אדם כזה באופן אישי - כאן בפורום פורסמו כמה וכמה מקרים כאלה.

ושים לב שמצד אחד אתה אומר שקשה מאוד להצדיק אלימות משטרתית, ובתגובה אחרת שלך אתה כותב "שוטר הוא רק בן אדם, על כל המשתמע מכך". תחליט.

לעניין התקשורת: זה שבמרבית המקרים יש לה את היכולת לנתח את המציאות בצורה מהימנה יותר מהדרך שבה אנשי מחנה הימין תופשים אותה לא אומר שהיא מעוניינת בהפלת נתניהו.

עוד מעט גם תגיד שהנאום האחרון של סטנלי פישר הוצא מהקשרו בגלל התקשורת השמאלנית :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לעניין התקשורת: זה שבמרבית המקרים יש לה את היכולת לנתח את המציאות בצורה מהימנה יותר מהדרך שבה אנשי מחנה הימין תופשים אותה לא אומר שהיא מעוניינת בהפלת נתניהו.

עוד מעט גם תגיד שהנאום האחרון של סטנלי פישר הוצא מהקשרו בגלל התקשורת השמאלנית :roll:

די היה לראות את אווירת הנכאים באולפן ערוץ 2 בשל הצלחתה המסחררת של המאה שסחפה אחריה הערב מיליוני אזרחים, בכדי להבין מהי דעתם בנושא.

הסר דאגה מלבך, הם לא היו עצובים בשל פטירתו של יצחק שמיר ז"ל.

התקשורת הישראלית מתעבת את נתניהו, וזה עיקבי וברור.

אבל תוצאות הבחירות והסקרים האחרונים מוכיחים שהם לא ממש מזיזים למישהו בציבור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם אני לא טועה רוב השוטרים שם היו יס"מ ושוטרי יס"מ לא מפחדים מאף אחד.

מספיק לראות מה הם עושים ביום יום בתוך שכונות בעיתיות ואיך ה "בעיתיים" פוחדים מהם.

 

המחאה שהייתה השבוע לא הוסיפה כבוד לאף אחד ומי שהולך להפגין ולירוק ולקלל שידע שיש מצב שיחטוף.

זה שמול מפגין מתלהם עומד שוטר לא צריך לתת לו ביטחון לעשות מה שבה לו ולא לקבל תגובה הולמת.

 

מפתיע אותי שלא עלו מספיק סרטונים על אזרחים שמתעמרים בשוטרים ואני בטוח שיש.

 

המחאה החברתית הזו הפסידה אותי, בשנה שעברה הייתי ברחובות השנה אני אמשיך לעבוד בשביל בזבוזים (בית כבר יש לי).

פורסם
אבל תוצאות הבחירות והסקרים האחרונים מוכיחים שהם לא ממש מזיזים למישהו בציבור.

תוצאות הסקרים ו(כנראה) גם הבחירות העתידיות מוכיחות רק דבר אחד: "ככל שיענוהו כן ירבה ויפרוץ". ציבור המצביעים של הצמד ביבי-שטייניץ אפילו לא מבין, שלא לדבר על יודע, מה המשמעות של כל המהלכים הכלכליים שהם מבצעים.

אבל מה זה משנה? השמאל ימכור את המדינה לערבים, לא? אז יאללה, נצביע שוב לביבי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
זה לא עניין של סבלנות, זה עניין של הבנת המעמד ומה שאתה מייצג ולפעול על פי קווים מנחים.

אותם שוטרים כנראה אומנו להיות פאלנגות ללא שום ערכים ולכן הם בחרו להתנהג בצורה שבה התנהגו.

אי אפשר לטעון למגמתיות בסרטון הזה מכיוון ששום דבר לא מצדיק הכאה של בן אדם אזוק וחסר אונים.

 

שוב אתה מכניס את נושא המעמד, ואני אומר שזה לא קשור למעמד. אפשר לגרום לכל אדם, ולא משנה אם הוא חייל, אם הוא שוטר במשטרת ישראל או אם הוא שוטר במשטרת ניו יורק להגיב בצורה אלימה או כזאת שלא "הולמת" את תפקידו, צריך רק לדעת איפה ללחוץ.

אני לא מצדיק אלימות משטרתית לרוב, אבל במקרה בו מופעלת אלימות כלפי השוטרים, לי אישית לא ממש מפריע אם הם יהיו אגרסיביים יתר על המידה, גם אם זה אומר להכניס אגרוף למישהו שמתפרע (וממש במקרה ראיתי את זה קורה במהלך ביקורי בניו יורק). אם הם רוצים להפגין אז בכיף, אבל אם הם בוחרים באלימות אז שידעו שזה מגיע משני הכיוונים.

ואם אתה רוצה לראות פאלנגות אני מציע לך לבקר באחת המדינות השכנות כדי להבין טוב יותר את המושג.

 

ובטח שאפשר לטעון למגמתיות. אתה יודע מה קרה לפני שהם אזקו אותו או במהלך ההליכה שלהם בבניין? כל עוד אין לך את התמונה המלאה למה הוא נעצר, מה הוא עשה וכדומה זה לא בסדר לשפוט את אותם שוטרים, גם אם הם טעו.

 

 

 

מה דעתך ששוטר יעצור אותך לאחר שלדעתו נהגת במהירות לא חוקית ויכניס לך מכות? הרי כמו במקרה של ההפגנה הזאת, גם אתה עברת על החוק, ולשיטתך מי שעובר על החוק מגיע לו לקבל מכות משוטרים.

אז מה, פתאום אלימות מצד השוטרים לא נראית לך כל כך נוצצת, אה?

 

דמגוגיה בגרוש. אתה משווה נהג שעבר את המהירות המותרת לאיזה אנרכיסט שמתפרע, יורק ומתעמת עם שוטרים, ועל הדרך מנסה לחסום כבישים/לנפץ חלונות של בנקים?

פורסם

תהיה סמוך ובטוח שאני לא אשתמש במושגים שאני לא מכיר או מבין את משמעותם.

פלאנגות זה המושג שמתאר הכי טוב חלק לא קטן ממשטרת ישראל.

והכל מניסיון אישי, בין אם זה במטווחים שהיינו מבצעים ביחד במתקן אדם ובין אם זה בתרגילי לו''ז למיניהם.

ועוד שלל דוגמאות.

וכן, אם אתה לא מבין את המעמד שאתה נמצא בו, אז תחפש לך מקום אחר.

בין אם זה שוטר, איש מכירות, גנן או כל מקצוע אחר. ישנן מס' התחייבויות לתפקיד ובמקרה הנדון תפקיד השוטר, אז שימוש באלימות

הוא פסול מכל וכל.

אם חיילי צה''ל יכולים לגלות את האיפוק הזה, אז למה הם לא? במה הם שונים, במה הם יחודיים, כנראה ככה זה

כשדרישת סף למבחני שוטרים היא ת.ז

 

אין שום דבר מגמתי בסרטון הזה, בין אם קילל, ירק, הרביץ, הבן אדם אזוק מלווה בשני שוטרים,

לא מתנגד לכלום, אז מה זה משנה מה הוא עשה לפני כן, שום דבר לא מצדיק את האגרופים האלה!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לא רק השוטרים מנהריה. פה בעיר, באשדוד, לא רחוק ממדינת תל אביב.

בכיכר הסיטי, די מוכרת לתושבי העיר, לא פעם ולא פעמיים חונות על המדרכות מסביב לכיכר מכוניות של טיפוסים ''מיוחדים''

אתה חושב שהניידות שעוברות באזור מעזות לחלק דוחות? תרשה לי להיקרע מצחוק.

אני מבטיח לך שאותו שוטר לא היה מעז להרים יד על אחד למשפחה כזאת ולו רק מהפחד שהוא יזכור אותו וידאג להתחשבן איתו.

תמיד זה היה כך, הם יודעים להתנהג כך רק למי שהם יודעים שלא יכול לאיים עליהם.

והעובדה שהמחאה לא מאושרת ומהווה עבירה פלילית זה עדיין לא הופך את המכות האלה ללגיטימיות.

כל מה שהם עשו פה זה רק לחזק את דעת הקהל עליהם ולחזק את ידם של האנרכיסטים המשועממים האלה.

 

סליחה שאני אומר לך את זה.קודם כל, חד וחלק ללא כל צל של ספק המדינה והמשטרה כשלה כשל חמור בלהגן על מי שנקראו "השוטרים הנוקמים".

אחרי כל הסיפור איתם אתה באמת מתפלא למה שוטר חושש לתת דוח לטיפוסים "מיוחדים"? למה לו? המדינה לא תגן עליו, המערכת לא תגן עליו וגם הציבור לא יצדיק אותו. אז למה לו? שיתנייק כל העולם. הוא את המשמרת שלו עושה והולך הביתה. המטרה היא לשרוד עוד יום בעבודה וברחוב ולהגיע למשפחה שלך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קורטקס - אתה אולי צודק, אבל זה לא מפריע לשוטרים להתנהג כמו בהמות ועבריינים על אנשים "רגילים".

 

gadik6 - אני חושב שמגיע לנו גילוי נאות - האם אתה עכשיו או שהיית פעם שוטר/שח"מ/מג"ב/מתנדב?

 

עוד קצת מנפלאות ה"משטרה" המפוארת:

 

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4346-65903,00.html

 

שימו לב, איך השוטר חונק את המפגין הזה, התנהגות ששמורה לפסיכופטים בלבד.

והוא עוד אמור לשמור עלינו?!

 

נו, פרחי, גדיק6 - גם את זה תצדיקו את זה עכשיו?

פורסם
ניסיתם שלמוע את הצד השני ?

ההפגנה בשבת שעברה היתקיימה ללא רישיון, וכל מטרתה היתה ליצור אנרכיה לשמה, חפצים הועפו על שוטרים ובכתבה שהופיעה אמש בערוץ 2 הם אפילו לא מכחישים זאת.

מעניין שאיתי אנגל לא הזדעק כך לאחר פינוי עמונה, וזה רק מראה עד כמה התקשורת בארץ צבועה ומתחסדת.

 

הנה תראה, כבר ב-2006 השמאלנים האלה מחו על אלימות המשטרה בפינוי עמונה:

http://www.btselem.org/hebrew/press_releases/20060202

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
קורטקס - אתה אולי צודק, אבל זה לא מפריע לשוטרים להתנהג כמו בהמות ועבריינים על אנשים "רגילים".

 

gadik6 - אני חושב שמגיע לנו גילוי נאות - האם אתה עכשיו או שהיית פעם שוטר/שח"מ/מג"ב/מתנדב?

 

עוד קצת מנפלאות ה"משטרה" המפוארת:

 

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4346-65903,00.html

 

שימו לב, איך השוטר חונק את המפגין הזה, התנהגות ששמורה לפסיכופטים בלבד.

והוא עוד אמור לשמור עלינו?!

 

נו, פרחי, גדיק6 - גם את זה תצדיקו את זה עכשיו?

 

אדוני, אני צודק בהחלט, יודע מה? אני מצדיד אותם במיליון אחוזים. כאשר אחד העבריינים הכבדים במדינה אומר לך שהוא יודע מתי הילדים שלך הולכים לבית הספר, איפה אשתך קונה מצרכים וכיוצא בזה כלומר, ישנו איום מפורש על חייהם וכאשר אתה אומר את זה למפקד שלך והוא וגם המשטרה כושלים להגן עליך שאתה בעצם מייצג את החוק אז אין מה לעשות, "גבר חייב לעשות מה שגבר חייב לעשות" בכדי להציל את משפחתו. חבל שהם לא הצליחו להוריד את בן הבליעל.

אהה, במידה ואתה לא יודע, על מנת להוכיח לשוטרים שהם, הפושטקים רציניים לגבי האיומים הם גם זרקו כמה רימוני הלם לבתים של השוטרים. נראה לך שהפושטקים רק התבדחו? מה אתה היית עושה בכזה מצב?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.


×
×
  • תוכן חדש...