Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל החטיפות, דקירות ורצח של טרמפיסטים ושל נהגים, אני כבר לא עוצר לאף אחד שאני לא מכיר אישית.

כבר היה מקרה רצח ע"י מחבלים שהתחזו לדתיים.

פורסם
אחרי כל החטיפות, דקירות ורצח של טרמפיסטים ושל נהגים, אני כבר לא עוצר לאף אחד שאני לא מכיר אישית.

כבר היה מקרה רצח ע"י מחבלים שהתחזו לדתיים.

גם נכון, אבל אני מדבר איתם כמה דקות מהחלון, אם יש מבטא לא טוב או גמגום קטן, ישר גז.

פורסם
גם נכון, אבל אני מדבר איתם כמה דקות מהחלון, אם יש מבטא לא טוב או גמגום קטן, ישר גז.

זה לא נכון,להפתעתך יש גם כאלו שלא תוכל להבחין בשמץ מבטא זר בשיחה.

פורסם

כל הכבוד על המעשה הזה ורבים אחרים, כן ירבו המעשים הטובים והאנשים שיעשו אותם.

אלה הדברים שזכורים הכי טוב לאנשים שנזקקו לעזרה, זה מה שאנחנו לוקחים איתנו כל החיים.

Nir Goldman-Fux

פורסם

אני גם אוהב לעזור לאחרים ובגלל שאני רכב חילוץ גם המון אנשים מבקשים את עזרתי. מכאן אני מבקש סליחה מכולם

על זה שאני לא עוצר לכם פשוט אסור לנו לעזור לאנשים פרטיים לא כמצווה ולא בתשלום אנא קבלו התנצלותי אני מחוייב

לעבוד לפי הנהלים כמובן שאם מבקשים רק מים אתן בשמחה.

פורסם

רק אני לא מבין מה פותח הדיון רוצה?

מה הקשר ישראלי מכוער? אתה מספר על מישהו שבא וניסה לעזור למישהו אחר ובמקרה לא הצליח. מה הוא עשה את זה בכוונה? ממש פאטתי כל הקטע הזה של הישראלי המכוער הישראלי היפה .. כימעט כל העולם אותו הדבר הישראלים הם לא מיוחדים. ואם הם מיוחדים אז בקטעים הטובים יותר מבקטעים הרעים.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

שומעים כל היום על ה"ישראלי המצוי", כי זה מה שהתקשורת מפרסמת.

זה לא מעניין אף אחד שבחור צעיר עזר לזקנה לחצות כביש, או שחייל קם לאישה באוטובוס. מה שמעניין זה גנבים, פושעים וכל מיני תכניות ריאליטי.

בעצם, רוב האנשים הם נורמטיויים וטובים, לא פעם עזרתי לאנשים להחליף פנצ'ר, להחנות או סתם לעזור לאישה עם עגלה ותינוק לסחוב קניות עד האוטו, סתם כי זה נותן תחושה טובה.

פעם אחת בחיים שלי נתקעתי עם פנצ'ר באיזה בסיס צבאי, ב7-8 דקות שלקח לי להחליף אותו שלושה אנשים ניגשו והתחילו לעזור לי, עד שאמרתי להם שבאמת אין צורך, ואני מסתדר לבד.

יום יום אני נתקל באנשים פשוטים וטובים, ולכן חברים יקרים אל תאמינו למה שאתם קוראים יום יום בעיתונים, לא כל הישראלים הם "ישראלים". יש אנשים טובים ויש אנשים פחות, ותמיד אפשר להיתקל בשניהם.

בקשר לנושא הטרמפים, זה עדיין מסוכן- לנחשון וקסמן ז"ל עצרו אנשים שהיו לבושים כמתנחלים, וללא שמץ של מבטא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לעצור לעזור לנהג שנתקע זה חשוב ויפה, אבל כדאי לדעת שלא תמיד זה כדאי: לעולם אין לעצור לעזרתו של נהג שנתקע בצד הכביש בדרך בינעירונית. זה מסוכן ואין שום סיבה לסכן עוד אנשים מעבר למה שיש! גם אם מדובר בהתנגשות עם נפגעים במקום מסוכן (נגיד, באמצע איילון) לא כדאי להתערב כי גם לכוחות החילוץ עדיף לטפל בכמה שפחות פצועים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עצוב שהגענו למצב שמישהו עוזר לבנאדם, פותח על זה דיון, וכולם אומרים לו כל הכבוד. אולי גם פרס נובל בדרך?

שלא תבינו לא נכון, אני לא מזלזל בפותח השרשור ובמה שעשה, ההפך הוא הנכון! שאפו, אתה אחלה בנאדם.

אבל מגעיל לראות שעם הזמן אנחנו נעשים יותר ויותר גרועים, כבני אדם. לא רוצה לדעת מה צופן לנו העתיד.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
עצוב שהגענו למצב שמישהו עוזר לבנאדם, פותח על זה דיון, וכולם אומרים לו כל הכבוד. אולי גם פרס נובל בדרך?

שלא תבינו לא נכון, אני לא מזלזל בפותח השרשור ובמה שעשה, ההפך הוא הנכון! שאפו, אתה אחלה בנאדם.

אבל מגעיל לראות שעם הזמן אנחנו נעשים יותר ויותר גרועים, כבני אדם. לא רוצה לדעת מה צופן לנו העתיד.

עצוב? לא עצוב?

אם המחמאות שיקבל יעודדו אחרים להושיט עזרה, דיינו!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
רק אני לא מבין מה פותח הדיון רוצה?

מה הקשר ישראלי מכוער? אתה מספר על מישהו שבא וניסה לעזור למישהו אחר ובמקרה לא הצליח. מה הוא עשה את זה בכוונה? ממש פאטתי כל הקטע הזה של הישראלי המכוער הישראלי היפה .. כימעט כל העולם אותו הדבר הישראלים הם לא מיוחדים. ואם הם מיוחדים אז בקטעים הטובים יותר מבקטעים הרעים.

כמו שדני בסן שר "מתי בפעם האחרונה, עשית משהו בשביל מישהו".......

אם שמת לב רשמתי בפירוש שזה שלא יגידו לי כאן "וואו כל הכבוד, אתה גבר, אתה אחלה, אתה כריש וכיוצא בזה. אלא לומר שמרוב שקוראים על דברים רעים אפשר גם לעשות טוב לאנשים. זה הכל.

תאמין לי שזו לא פעם ראשונה ולא אחרונה שעשיתי זאת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

+1 על הסיוע שלך, נגרמת הרגשה טובה כשמישהו עוצר ושואל אם צריך סיוע, ובמידה וכן - גם עוזר.

סיפרתי פה פעם על עצירה להחלפת גלגל בכסיש 4, ותחושה טובה כאשר 2 נהגים עצרו לברר אם נדרשת עזרה (לא, תודה).

והנה ארוע מלפי כשבועיים, אי שם בצפון איטליה :

אני מגיע לדרך בכביש בינעירוני פנימי, כפרי משהו, ומייד בכיכר הגדולה רואה בחור דוחף אלפא.

הלב היהודי לא נותן להמשיך בנסיעה. זוהי אלפא.

אפילו שלא ראיתי תא מנוע של אלפא מאז המאה הקודמת וכל מה שיש לי הוא אולר - בוא נראה מה הבעיה. מקסימום לדחוף עוד קצת למקום בטוח בצד.

אני חונה בצד, ניגש לשאול אם לעזור לדחוף ומה בכלל הבעיה. למרבה הפלא הוא ידע אנגלית טוב (מה שלא קורה הרבה באזורים האלו), כי עם שתיים וחצי מילים שאני יודע באיטלקית (כמו אונו ו-אזורי) לא היינו מגיעים להסבר על המצבר שהוא החליף לפני יום, ועל חבר שלו שצריך לבוא לעזור.

בטמפרמנט איטלקי הוא מייד ניסה להדגים לי כי אין התנעה, אין חשמל. אווופס, אולי איזה כבל השתחרר? אולי הסטרטר לא מתפקד? האיש שמח מאוד לעזרה, ועוד מתייר, אבל מהתגובה קבלתי רושם שלא היה זה מעשה חריג אצלם.

ומה אני הרווחתי? הרגשה טובה וחיוך, וגם איזה ג'ינס תכלת של קאררה בחנות אאוטלט, כי הפרנצ'סקה שחיכתה לי באוטו קלטה ממול חנות גדולה שלהם. ואפילו הרחבתי השכלה ולמדתי שקאררה מעוצבים ומיוצרים ליד ורונה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
שומעים כל היום על ה"ישראלי המצוי", כי זה מה שהתקשורת מפרסמת.

זה כל הסיפור. תקשורת זה לא משהו שחייבים להאזין לו בחיבור לווריד,

ובטח שלא להאמין. הקטנת המינון בצריכה משפרת את מצב הרוח הכללי באופן מיידי, מומלץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין עליך עשיתה משהו. קניתי גם כבלים עבים וחזקים אבל אף פעם אני לא הייתי צריך אותם רק יצא לי לעזור להרבה אנשים בגלל שיש כבלים לפחות זה משהו.

• תוכן חדש...