Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע במשא ומתן עם בנאדם על פונטו ספייס 2001 יד 6 עם 168500 ק"מ דגם SX

הרכב במחיר הזה בגלל שיש בו כמה בעיות.. אשמח אם תוכלו לעזור לי,

אז ככה צריך להחליף לרכב 2 צמיגים קדמיים

כל הצבע ברכב דהוי ויש בגג חלודה ליד החלון הקדמי שעשתה חור ככה שצריך לתקן(ודיברתי עם אנשים שניסו סיליקון וכאלה זה פשוט לא עוזר) אם לא בשטיפה ובחורף יכנס מים לגג...

ויש ברכב מנורה של כרית אוויר שדולקת

בנוסף להכל אני צריך להעביר תרכב מסלול טסט האגרה כבר משולמת רק מסלול ועוד חודשיים עוד טסט הרכב עמד 8 חודשים..

מה שכן נסעתי עם הרכב מאשקלון לירושלים עם מזגן על פול ומשכתי הילוכים היא התנהגה יפה בלי להתחמם וכאלה...

השאלה שלי האם זה משתלם וכמה יצא לי להעלות אותה לכביש במצב נורמאלי..

תודה!!

פורסם

לדעתי אל תיקח.

תחשב ככה,

המחיר שלה הוא 5700-

2 צמיגים קדמיים זה 500 שח בערך = 6200

תיקון החלודה בגג עוד איזה 500 = 6700

אגרה לטסט שני 1100 בערך = 7800

אל תשכח שימצאו ליקויים ככל הנראה ותצטרך לתקן אותן.

לדעתי המחיר שלה יוצא כמו מחיר של אחת שמורה פחות או יותר רק בלי כל הכאבי ראש האלה.

פורסם

מכיר את הבדיחה שהיתה בזמנו על הדלתא הרומנית?

שיש לה חור בגג בשביל שהחמור שקנה אותה, יוכל להוציא בהנאה את 2 האוזניים שלה מחוץ לרכב, למען כולם יראו איזה טיפש קנה את הזבל הזה.

והמבין יבין.

פורסם

סתם שאלה - אמרת שהרכב הזה עמד 8 חודשים (סתם ככה) ? (זה שהוא במצב נסיעה - בסדר, אבל כרוך כנראה בתיקונים רבים)

תחשוב לבד מה יכולות להיות הסיבות. איני חושב שכדאי להכנס להרפתקאה כזו.

עריכה - לחידוד הנושא שאלה - הרכב הזה עם טסט בתוקף בכלל ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...