Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ערב טוב.

כבר מעל לשבוע אני שובר את הראש עם הבעיה הנ"ל:

קובץ אקסס עם סיומת MDB הינו מעקב תקציבי של ארגון גדול הפסיק לעלות.

כשמנסים לפתוח אותו מופיעה שגיאה שהוא לא נסגר כראוי ושמייקרוסופט אקסס ינסה לשחזר אותו. ואז הכל קופא.

ללא קשר לגרסאת האופיס.

כל תוכנה שאני מוצא רוצה סכומים הזויים כמו 80$ או 300$.....

מבקש עזרה ממישהו שיוכל להשיג לי תוכנה או פתרון כלשהו לבעיה הנ"ל בחינם.

חשוב לציין שהקובץ שלם ולא נמחק או משהו, פשוט יום בהיר אחד הפסיק לעבוד... :(

תודה!

Honda civic EJ6

פורסם

שחזר גיבוי מהשבוע שעבר ותזין מחדש את השינויים של הימים האחרונים.

ומעקב תקציבי ב-ACCESS?

:shock: :shock: :shock: :shock:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

להלן תמונת מסך מהשגיאה באקסס:

yytgg42znkdm.jpg

אל תשאל עד כמה זה הזוי, מעקב תקציבי של יותר מ10 שנים נמצא על הארד דיסק של מחשב עתיק...

יש איתו קובץ שנקרא Backup ואני לא יודע איך לפתוח אותו, שוקל 28 מגה לעומת קובץ המקור ששוקל 140 מגה.

proxima התוכנות שהבאת כולם בתשלום... הם כותבים שזה בחינם, מציגים לך את כל הטבלאות של המסד נתונים, אבל כדי לשחזר אותו אני צריך לקנות את זה... כנראה אצטרך לחפש משהו פרוץ מטורנט?

*עדכון: הורדתי דרך הטורנט תוכנה בשם KERNEL RECOVERY ACCESS שנראית נורא רצינית, פרצתי עם קייג'ן, נראית טוב. הכנסתי את הקובץ, ראיתי את כל הטבלאות, ובמהלך השחזור היא נתקלת בשגיאה (פשוט מופיעה הודעה של הוינדווס באנגלית שהתוכנה הפסיקה לעבוד). אני פותח את הקובץ שהיא הכינה, ומופיעות לי רק כמה טבלאות ללא נתונים כלל וללא שאילתות או כל דבר אחר חוץ מטבלאות...

Honda civic EJ6

פורסם

יכול להיות שנגמר המקום בהארדיסק?

אני מניח שמשכת את הקובץ מהמחשב הבעייתי והרצת אותו במערכת אחרת?

פורסם

בהחלט, הבאתי אותו לבית ומופיעה לי אותה השגיאה. גם עם אקסס 2003, מופיעה שגיאה דומה לזו שב-2007. כאילו ברור לי שהבעיה בקובץ ולא במחשב.

ד"א לפני שהוא התקלקל, כל פעם שניסיתי להעתיק אותו ממקומו המקורי, הוא פשוט לא עלה... חשבתי להעלות אותו לשרת אבל פשוט לא הצלחתי, אז הוא נשאר במחשב העתיק שבו הוא הפסיק לעבוד.

Honda civic EJ6

פורסם

תוכנות פרוצות מטורנט?

בשביל להציל קובץ קריטי של ארגון גדול?

אתה אמיתי?

כשאמרתי לשחזר מגיבוי התכוונתי לשחזור מגיבוי אמיתי.

כזה שיושב בד"כ על קלטת.

אם גם זה אין לכם אז עכשיו זה זמן טוב לשבת עם מנהל הארגון ולשאול אותו מה הערך הכספי שהוא מייחס לשמירה על הנתונים של הארגון מפני אבדן ותקלות.

אם אפס אז אין בעיה - תתחילו מקובץ חדש ריק.

אם כן יש לזה ערך אז שיתקצב מערכת IT נורמלית.

ולגבי המשבר הנוכחי - הדבר ראשון שצריך לעשות זה להעתיק את הקבצים הרלוונטיים למקום אחר ושם לעשות את הניסויים לשחזור.

לא לגעת בדיסק המקורי.

יכול להיות שתיאלצו לשלם $$$ תמורת שירותי שחזור מקצועיים ועדיף שלא תעשו עוד נזק מעבר למה שכבר יש.

פורסם

היו קלטות פעם, והיינו מגבים עליהן.

כרגע יש לנו שרתים מסוג אחר שבהם ניתן לבצע שחזור לפי שעות, שבועות ואף חודשים אחורה.

הבעיה לא כאן, משום שהקובץ נמצא על הארד דיסק ולא על שרת.

כמה שבועות לפני שהוא התקלקל ניסיתי להעתיק אותו לשרת אך ההעתק פשוט לא עבד והציג הודעת שגיאה.

נכון להיום גם קובץ המקור מציג הודעת שגיאה.

הבנתי שאם הוא היה נמחק או משהו היה הרבה יותר קל לשחזר אותו מעכשיו, כשהוא פגום.

ד"א, העתקתי את הקובץ מההארד דיסק המקורי ואני עורך בו ניסויים בבית. בסופ"ש. ע"ח זמני הפנוי.

כן, אני עד כדי כך צהוב.

האמת אני לא יודע מי עובד עם הדברים האלה. זה גם מאוד בעייתי מבחינת בטחון מידע.

בכל מקרה, תודה רבה! ואם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע.

Honda civic EJ6

פורסם
היו קלטות פעם, והיינו מגבים עליהן.

כרגע יש לנו שרתים מסוג אחר שבהם ניתן לבצע שחזור לפי שעות, שבועות ואף חודשים אחורה.

שרתים עם יכולת SNAPSHOT זה מאוד נחמד ומועיל, אבל זה לא מהווה גיבוי.

תחשוב מה קורה אם השרת חוטף פגיעת ברק/הצפה עקב פיצוץ צינור מים/שריפה או פשוט נגנב.

גיבוי = עותק נפרד של המידע שנמצא פיזית בבניין אחר. רצוי לא בבניין הסמוך. (כמו שלמדו מספר חברות שהיו ממוקמות במגדלי התאומים עם אתר גיבוי במגדל השני)

זה לא חייב להיות סיפור יקר.

20-30 קלטות עם סידור של קלטות יומיות-שבועיות-חודשיות כאשר כל יום אחד העובדים לוקח קלטת טרייה הביתה ומחזיר את הקלטת מלפני יומיים-שלושה (כך שקלטת אחת לפחות, עדיף שתיים, נמצאת אצלו בבית בכל רגע נתון) זה פתרון לא רע.

כמובן שלא מזיק להפריש קלטת אחת כל חודש לאחסון ארוך-טווח באתר המרוחק ולשים במקומה קלטת חדשה מהשקית.

• תוכן חדש...