Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טיפול גדול במנוע לרכב הסעות, כולל פירוק והרכבת מנוע, (פורד אקונוליין),

ודווקא הייתי מרוצה מהשירות ומהיחס הטוב.

עכשיו אחרי הכל ואחרי ששילמתי הכל, אני רואה שהמזגן לא מקרר, התקשרתי למוסך, ושם אמרו לי, אה, כן, בודאי, הורדנו מנוע אז כל הגז של המזגן ברח, לך תמלא גז.

לשאלתי, כמה גז יש ברכב הזה המוסכניק ענה, משהו כמו 1.8 ק"ג או 2 ק"ג גז.

שאלתי אותו למה אני צריך לספוג את זה, הרי הבאתי לו אוטו תקין עם מזגן תקין, ולמה הוא משחרר לי את האוטו מהמוסך שלו בלי גז במזגן, התשובה שלו: "ככה זה, מורידים מנוע, בורח הגז, אין לי גז במוסך שלי, לך תמלא גז".

השאלה שלי: האם הוא צודק? כך מקובל להעיף את הגז של הלקוח ולתת לו להסתדר עם זה, או שהוא צריך למלאות גז מחדש על חשבונו? עם מי הצדק?

אבקש רק תשובות מבעלי מוסכים עם ידע ולא סתם כל אחד ששולף.

תודה.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...