Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי שברולט אלרו 2002 מנוע 2200.

בזמן עמידה במצב דרייב הרכב רועד נורא חזק. אמרו לי שיש להחליף שם תושבת גיר אחורית שקשורה גם לגיר או משהו כזה.

מישהו יכול לומר לי איך עובד שם כל סיפור תושבות הגיר והמנוע? (כמה תושבות יש ואיפה יושבות )

ומה צריך לעשות ע"מ לפתור את הבעיה המעצבנת הזו?

בברכה,

אלירן.

אמריקאית לנשמה האישה ללב

פורסם

תושבת גיר זה חתיכת גומי שמחברת את הגיר לרכב, ע"מ שלא יזוז יותר מידי, והיא עשויה מגומי כדי שהיא תוכל לספוג את הויברציות שיש במנוע בדרך כלל.

בדרך כלל צריך להחליף את התושבת מתי שהגומי נקרע או נשחק ואז יש יותר מידי חופש לגיר ואז מרגישים בעקבות כך רעידות בתוך הרכב,

וד.א. מומלץ מאוד להחליף את התושבת כדי שהדפיקות האלו לא יהרסו לך יגרמו לעוד נזקים.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

החלפת תושבות היא לא עבודה מסובכת במיוחד כל עוד קיימים הכלים הנכונים - שהחשובים בינהם אלה זוג בוקים שיחזיקו יציב את הרכב כי עיקר העבודה היא מיתחתיו. מעבר לזה צריך ג'ק שייתמוך את המנוע והגיר וייתן את הקונטרה שתחליף את התושבות בזמן ההחלפה, וכל השאר כלי עבודה בסיסיים כמו רינגים ומפתחות בגדלים המתאימים. זה הכל. אם אין בוקים לא להעיז לבצע זאת!

פורסם

עלויות

תושבת גיר: תשאל בחנויות לחלקי חילוף.

עבודה: אני מאמין שבסביבות ה-150 ש"ח לא יותר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
שלום לכולם

ברשותי שברולט אלרו 2002 מנוע 2200.

בזמן עמידה במצב דרייב הרכב רועד נורא חזק אמרו לי שיש להחליף שם תושבת גיר אחורית שקשורה גם לגיר או משהו כזה.

מישהו יכול לומר לי איך עובד שם כל סיפור תושבות הגיר והמנוע ?? (כמה תושבות יש ואיפה יושבות )

ומה צריך לעשות ע"מ לפתור את הבעיה המעצבנת הזו ?!

בברכה

אלירן

היי אלירן,

בנוגע לשאלה הראשובאלרו 2002, מצ"ב שירטוט המתאר את תושבות המנוע ותיבת ההילוכים.

תושבות המנוע מסומנים בספרות 3 ו-6.

תושבות תיבת ההילוכים מסומנות בספרות 10,13 ו15.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור,

גיא משברולט

answer.jpg

• תוכן חדש...