Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז ...

QuickSilver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סיבה או הצדקה כלשהי שבטסט יפסלו רכב בגלל האגזוז שלו ?

נשאל אחרת ... ראלי , שלא הורד לה ממיר ומאובזרת עם רמוס , יש סיכוי שתיפסל בטסט ?

יש דבר כזה אישור לאגזוז ? מה זה ? ועד כמה זה תופס בקרב גורמים מציקים כמו בוחני\שוטרים , מכוני טסטים ...?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

חוץ מהרעש ...? (אני מקווה שאתה מנוסה בעניין ... !) :roll:

העובדה שהוא לא סטנדרטי לא תפריע ?

מה בעניין האישורים ...? יש לך מושג ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אפשרי, אך נדיר ביותר.

יתרה על כך, ישנם אגזוזים עם תו תקן שמאושרים ע"י משרד התחבורה, את האגזוזים הללו אי אפשר לפסול באי אילו טענות כל עוד ההתקנה שלהם בוצעה בצורה סבירה.

בקשר לרעש - אם לאגזוז יש תו תקן, אין חשש מהרעש שהוא עושה, האגזוז מאושר.

ניתן להשיג את האישור המיוחל בסדנה שממנה קנית את האגזוז. אני יודע שלפיין טיונינג, לפאסט אוטוספורט ולE&A יש אישורים שכאלה בשביל הלקוחות שלהם.

אגזוז ב99% מהמקרים לא פוסל טסט.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

יש גם איזה חוק בקשר לאגזוז שבולט מחוץ לפגוש

אני זוכר שהייתה פשיטה בנוה ירק היו כמה שעשו להם בעיות על זה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

שלי בולט (כל ההקצה שלו בחוץ) ויש לי רמוס , ועברתי טסט... לא אמרו כלום עליו

כמובן שבא איזה חכם גדול וזקן (NOT..) וייעץ לי שיכולתי להשיג אותו בזול יותר .. אבל ... :-)

פורסם

מבירור קצר ולא מעמיק הבנתי שאסור שהוא יהיה בולט מהחלק הכי אחורי של האוטו ולא מהחצאית

כלומר כל עוד הטמבון יותר בולט מהאגזוז (למרות שהוא בולט יותר מהחצאית או איך שלא קוראים לחלק שהוא יוצא ממנו) זה בסדר

חבר שלי הסביר את זה אחרי שהסבירו לו את זה איפה שהוא התקין את האגזוז שלו ככה שאני

לא אחראי לאמיתות הדברים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

לדעתכם ,יש טעם בהשקעה בדוד מפירמה ושמותאם לרכב - למשל של רמוס..

או שניתן לקנות מפירמה פחות ידועה ואוניברסלי ובתנאי שהכניסה אליו זהה לדוד המקורי שבא עם הרכב.

?

מצד אחד הדוד של רמוס יש להניח שעבר בדיקה על רכב ומאידך כל מכונית שונה מחברתה כידוע- כלומר אפילו אותו דגם בדיוק.

אם גודל הכניסה זהה לדוד המקורי אינני רואה סיבה להשקיע ברמוס 2000 ש"ח ומעלה.

והרי גם הדוד האחורי אינו כה מהותי ובד"רכ מוחלף רק עבור הסאונד.

מעניין..

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...