Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא התכוונתי שהמשחק היה די משעמם...

היום נקווה למשחקים כמו במחזור הפתיחה, ולא לדעיכה של הנבחרות שמעכשיו יפחדו לספוג כי אחרי המשחק השני האפשרות לתקן היא אפסית!!

פורסם

מלבד המשחק הזה כל משחקי הסיבוב הראשון היו טובים , וחלקם אף מעולים , למשחק הזה יש לי טענות רק לצרפת , לא לאנגליה , ששיחקה הגנתי כי אין לה ממש מה להציע במיוחד כשרוני ביציע , לצרפת היה חסר סנטימטר למטר ודיי קשה לפצח בונקר של 9 שחקנים.

אבל כל המשחקים היו מצויינים , ואני בטוח שזה ימשיך ככה , הטענה שלך חצי נכונה , נבחרות כמו דנמרק , קרואטיה , אוקראינה כן ישחקו הגנתי כי היריבות שלהן קשות והן רוצות לעלות ונקודה תספיק ואולי אפילו עקיצה , אבל רוסיה רוצה היום לסגור את הסיפור ותבוא לנצח , הולנד בכלל תבוא להתאבד על גרמניה כי היא חייבת נצחון , אותו דבר ספרד ואיטליה ואנגליה ופורטוגל וצרפת , מה שכן לדוגמא אם למשל רוסיה תוציא מפולין תיקו או הפסד , וצ'כיה או יוון גם תיקו או הפסיד לאחת מהן , במחזור השלישי יהיה בלאגן וכולם ישחקו על כל הקופה , בקיצור משעמם לא יהיה ואם תהיה דעיכה היא תהיה רק מצד אחד , והמחזור השלישי יהיה משוגע במיוחד בבית 2 !

אני מבסוט.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בינתיים אני יכול לספר שהתוכנה לא עובדת, לכן אני על ערוץ סופקסט ברומנית לטובת המשחק גרמניה הולנד.

אדוונטי קוריצה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שום מילה על המשחקים של אתמול?

איזה ערב מטורף! 8 שערים, מהפכים, דרמות.. תענוג! רק חבל לי על הולנד, שיש סיכוי גבוה שתעוף כבר בשלב הבתים..

בינתיים אני ממש מרוצה מהיורו הזה :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני שנים אוהד הולנד, ואני חושב שזו אחת הנבחרות הגרועות שהיו למדינה, למרות שהם סגני אלופת העולם.

סניידר היה במשחק אתמול? רובן עשה משהו חוץ מתנועת החיתוך שלו והבעיטה האימתנית ברגל שמאל?

שני מלכי ליגות בכיבוש שערים והנבחרת נראית כמו צל של קבוצה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הם לא מלכי השערים בליגות , בכל מקרה היו משחקים מצויינים ופעמיים הפסדתי את הווינר שלי אחרי הדקה ה85 , אצל פורטוגל הייתיצריך תיקו ואז הבקיעו עוד גול , ובגרמניה הולנד הייתי צריך פחות מ10 קרנות , המשחק עמד על 9 קרנות עד הדקה ה88 אם אני לא טועה או ה 87 :((

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מסכים עם אודי.

גם המצב החברתי בנבחרת לדעתי משפיע, אבל כמובן שזו לא הסיבה המרכזית.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...