Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יורו שמח לכולם,

גם אני לא נשברתי ולא הזמנתי את ספורט 1 ובינתיים ראיתי ב HD את הולנד דנמרק דרך SOPCAST

מרגיז ומוזר שדווקא המשחקים הטובים ביותר בשלב הבתים הם בשעה 19:00, זה מצריך יציאה מוקדמת מהעבודה ומונע אפשרות לצפיה בפאב.

מצורף קובץ לקלנדר למי שרוצה יש לשנות את סיומת הקובץ המצורף ל : ICS במקום TXT (הפורום לא מאפשר העלאת הפורמט ההוא)

euro 2012 basic.txt

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא נעשה סדר:

לפאב אפשר ללכת ישר מהעבודה.

לצפיה בבית, יש להתקין את תוכנת סופקאסט, ךגשת לאתר wiziwig ולאתר את המשחק המבוקש.

לאחר מכן יש לבחור את השישור המתאים מבחינת שפה וביטרייט וללחוץ פליי.

והשאר זה היסטוריה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תגלית היורו שלי עד כה:

Franziskaner Dunkel.

קניתי בעקבות ההמלצות בפורום ואתמול ניסיתי אותה במשחק המתאים (גרמניה-פורטוגל, כמובן). מעולה :-D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
יורו שמח לכולם,

גם אני לא נשברתי ולא הזמנתי את ספורט 1 ובינתיים ראיתי ב HD את הולנד דנמרק דרך SOPCAST

מרגיז ומוזר שדווקא המשחקים הטובים ביותר בשלב הבתים הם בשעה 19:00, זה מצריך יציאה מוקדמת מהעבודה ומונע אפשרות לצפיה בפאב.

מצורף קובץ לקלנדר למי שרוצה יש לשנות את סיומת הקובץ המצורף ל : ICS במקום TXT (הפורום לא מאפשר העלאת הפורמט ההוא)

זה לאייפון כאילו? איך משתמשים בזה?

יש למישהו סיכום של המשחק בין דנמרק להולנד? מצאתי רק את הגול אבל אין סירטון עם כל המצבים :/

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

רוסיה היה יותר טוב , ופולין יוון היה יותר מותח.

מריו בלוטלי היה יותר איטי מפנטיום 2

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...