Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיתוב חיצוני מרשים ואלגנטי, את עיצוב הפנים פחות אהבתי, נראה שגם הנדסת האנוש לא מושלמת עם יותר מדיי כפתורים על ההגה, האבזור עשיר ומעניין!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי אחת כזאת כבר ליפני חודש בתל-אביב ,בצבע בורדו ,הרכב היה מאוד מרשים ! בארה"ב הרכב נימכר כמו לחמניות ובהחלט מדובר ברכב מצויין,ראינו את השינויי במגמה ככה שקיה היא בין הראשונות במכירת רב בארץ ,השאלה היא אם גם הרכבים היקרים כמו האופטימה ייצליחו.

פורסם

הבורדו היה הרכב הראשון שהגיע לישראל והוא היה בגרסת הדיזל.

באופן מפתיע היבואן בחר להביא לארץ מגוון צבעים שנע בין לבן לאפור עכבר, לא כולל אדום וכחול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עיצוב חיצוני מעולה, עיצוב פנימי פחות מוצלח, יותר מדי שחור ויותר מדי כפתורים על הדשבורד.

קראתי איפשהו שלאופטימה היבואן נותן 'רק' 3 שנים אחריות במקום 7, מישהו יכול לאשר את זה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כמו ביונדאי i30 החדשה

הנה עוד סרטון וידאו מעולה עם מבחן דרכים , לקיה אופטימה מאנגליה שוב מבחן עם הומר בריטי ומאוד מקוצר יעיל ומתמצת , עם יתרונות וחסרונות ברורים.

פורסם

מדהים איך שקיה השתדרגו והשתפרו ב3 שנים האחרונות

הרכב נראה מדהים וככל הנראה עקב הנחות אטרקטיביות לציי רכב עוד נראה אותו שוטף את כבישי ארצינו...

פורסם

עד אתה אף מכונית מישפחתית-סאלון קוראנית לא זכתה להצלחה גדולה, ע"ע יונדאי סונטה וקיה מאג'נטיס.

מעניין אם האופטימה וה I40 יזכו לגורל אחר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כשראיתי לפני מספר חודשים את הרכב בתמונות הוא נראה לי ממש לא מוצלח...עד שראיתי אותו במציאות בארה"ב לפני חודשיים. הדגם המפואר שנמכר שם עם החישוקים הגדולים (מהתמונות כנראה לא מגיע לארץ) נראה מצויין!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

האמת נראית טוב מבחוץ, מבפנים מרובעת מדי ומזכירה סגנון של סאאב.

בכל אופן תג המחיר גבוה מדי. במחיר של 140-150K זה היה רכב מומלץ לדעתי אבל במחירים הנ"ל ישנם רכבים עדיפים.

פורסם

חן אני דווקא לא מסכים עם הקביעה הזו. היא אולי נכונה לגבי המאג'נטיס אבל הסונטה דווקא התברגה יפה מאוד בקטגורייה שנשלטת בעיקר ע"י הונדה אקורד ומאזדה 6. אני חושב שנעות היום הרבה יותר סונטות על כבישי ישראל מאשר טויוטה קאמרי לדורותיה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת- העיצוב לא רע בכלל. לא עקום כמו היונדאי החדשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עד אתה אף מכונית מישפחתית-סאלון קוראנית לא זכתה להצלחה גדולה, ע"ע יונדאי סונטה וקיה מאג'נטיס.

מעניין אם האופטימה וה I40 יזכו לגורל אחר.

לא נראה לי שימכרו כמו לחמניות בגלל אופנת הג'יפונים שפשטה בשוק הרכב הישראלי וההעדפה הברורה להם במחירים האלה אל מול המשפחתיות הגדולות.

לדעתי היא נאה הרבה יותר מהיונדאי, אהבתי מאוד את קו השמשה האחורית ובכלל כל המשחק בקורה C, למרות שאיפשהו נראה שהרעיון מקורו ביגואר XJ.

העיצוב הפנימי דווקא מנסה לצאת קצת מהשבלונה ומהעיצוב הסטנדרטי ולספק משהו קצת שונה, אני אהבתי ומתמונות נראה שעם הריפודים הבהירים זה נראה הרבה יותר טוב.

פורסם

ממש לא מבין את כל אלו המלינים על עיצוב הדשבורד. הוא מעניין, שונה ומושקע, קצת כמו בסאאב ז"ל.

הסתכלו על השממה העיצובית שיש במונדיאו, הונדה אקורד, מאזדה 6 או על זה שבאופל אינסיניה, שנראה כאילו נלקח באסטרה/קרוז.

זה עדיף בעיניכם?

מעבר לכך, מכונית מרשימה, עם רמת אבזור נדיבה מאד. מעניין לנסותה.

דרך אגב, במגזין אוטו הוסיפו לה 5 כ"ס, על הדרך...

http://www.auto.co.il/כתבה-28776-קיה-אופטימה-יוצאת-לדרך-בישראל.aspx

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נראית מצויין. אני אוהב שתוך הרכב נראה מכוון נהג (או שכך נדמה לי) א-לה במוו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...