Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו קנה איביזה ולטענתו מוכר מסיבות אישיות לאחר שלושה שבועות ו-1200 ק"מ.

המחיר יחסית משתלם (12K פחות ממחיר של איביזה חדשה מהדור היוצא).

מה עלי לבדוק ברכב (פרט לבדיקה במכון בדיקה)? איך אני מוודא שלא מדובר ברכב לימון?

מה המחיר כיום לבדיקה במכון ואיזה מכון מומלץ באיזור ב"ש?

תודה רבה.

פורסם
מישהו קנה איביזה ולטענתו מוכר מסיבות אישיות לאחר שלושה שבועות ו-1200 ק"מ.

המחיר יחסית משתלם (12K פחות ממחיר של איביזה חדשה מהדור היוצא).

מה עלי לבדוק ברכב (פרט לבדיקה במכון בדיקה)? איך אני מוודא שלא מדובר ברכב לימון?

תודה רבה.

לך לבדיקה (עלה בין 300-500) תבדוק היסטוריה טיפולים ,תבדוק במשרד הרישוי שהרכב לא מעוקל או משועבד

תבדוק את הרכב אם אין סימנים חשודים (חלודה,הבדלי צבע וכו...)

יש אנשים שלפעמים קונים רכב חדש ואחרי תקופה מסויימת הוא לא מתאים להם(קיבלו רכב מעבודה,התרחבו בהמשפחה,חובות ) דברים שאי אפשר לצפות מראש .

פורסם
לך לבדיקה (עלה בין 300-500) תבדוק היסטוריה טיפולים ,תבדוק במשרד הרישוי שהרכב לא מעוקל או משועבד

אם יש בכלל היסטוריית טיפולים ברכב שהוא 3 שבועות על הכביש, המצב לא מזהיר בכלל :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מכון מונדיאל בהנהלת דוד ברזיליאי, באזור תעשייה עמק שרה בבאר-שבע.

תמסור ד"ש לדוד ותגיד לו שאתה מהפורום. תקבל שירות VIP ובדיקה מקצועית. מומלץ בחום!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התקשרתי לצ'מפיון מוטורוס והם טוענים שלא מופיע כלום על הרכב (מוסכים/שירות לקוחות וכו'), כרגע הרכב משועבד לבנק והוא צריך להוריד את השעבוד.

ביום ראשון אני לוקח את הרכב לבדיקה.

• תוכן חדש...