Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MX5 1998 הפרש של כ10K בין המחירונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנתיים חיכיתי עד שמצאתי NA מתאימה לדרישותי וגם שילמתי בהתאם.

כיוון שקניתי אותה על מנת שתשאר איתי עד סוף דרכי,אז המחיר לא רלוונטי.

אם אתה קונה מתוך גחמה של רגע,כשתרצה למכור תאכל מרורים,אבל

אם אתה קונה לתקופה ארוכה,חשוב יותר המצב שלה והמחיר חשוב פחות.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קח בחשבון שגם שתרצה למכור... תהיה לך בעיה.

מי שקונה כזה אוטו, לא כל כך חושב מה יקרה ביום המכירה (לדעתי לפחות)

ועוד לדעתי- אם שוק הרכב מצומצם, יותר קל למכור אותו

ואחד אחרון- כשקונים אוטו, ובמיוחד אוטו נישה כזה, לא כל כך משנה מה אומר המחירון. נקודת ההתחלה היא המחיר אותו מבקש המוכר, ומשם מנסים להגיע לעמק השווה

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני מכרתי את הרכב השבוע והסתמכתי על מחירון י"ד 2" ולא על לוי יצחק.

באתר יד 2, כסגרתי את המודעה הייתי צריך (אופיונאלי) לעדכן את מחיר המכירה ואת התרשמותי על הרכב על מנת שמחירון "יד 2" יהיה כמה שיותר אמין.

לא יודע איך עושים את זה בלוי יצחק אבל אחרי מכירת הרכב שפורסם 3 חודשים וכתבת תחקיר על שוק הרכב בערוץ 10 המחירון של יד 2 נראה לי יותר אמין.

בהצלחה.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

אבל כשתקנה, כן תנסה לקנות לפי לוי יצחק לא?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מחירון לוי יצחק לא רלוונטי. את שלי קניתי באלף מתחת למחירון יד 2.

לדעתי עדיף להוסיף בשביל NB. ה-150 פלוס מינוס כ"ס של ה-NB מתחילים להרגיש לא מספיק יחסית מהר, אני לא רוצה בכלל לחשוב מה המצב ב-NA. שלא לדבר על היתרון הכי גדול של ה-NB שזה הדיפ' מוגבל החלקה.

בנוגע לשוק, מדובר ברכב נישה, אין שום שוק. כשאני חיפשתי לקנות את הרכב היו מודעות גם בנות יותר מחצי שנה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

היתרון של ה NA הוא הספרטניות והאותנטיות.

כן ה NB ו ה NC אולי מהירות יותר, אבל יש בהן משהו שחוטא למיאטה המקורית.

ה NA היא קלאסיקה אמיתית.

בכל מקרה, למיטב הבנתי אכן רכש את ה NA המדוברת.

מאחל לו בהצלחה ואושר עם הרכישה החדשה.

באמת "בובה" של אוטו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם כבר אתה בקטע של מיאטה אותנטית - אז למה לא 1.6 בלי חישמול ובלי ABS אפילו?

זו מיאטה הכי טהורה.

היחידה מתחת ל-1,000 קילו.

כל מה שבא אחרי זה רק הלך והתרחק...

אבל זה דיון ניצחי בפני עצמו 8)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

נהגתי על אחת שכזו בארצות הברית (בשנת 96) - ראה תמונה.

כיף אמיתי... זאת הסיבה שכל כך רציתי אחת לעצמי.

miata.jpg

פורסם

אכן קניתי 1600 לפני שנתיים,מצב ממש טוב,מתוך כוונה לנהוג ברכב קלאסי עם אמינות יפנית.

מאהבת אולטימאטיבית.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

הגיעו מנועי 1.6 לישראל?

פורסם
קביעה מענינת, אבל לא בהכרח נכונה.

למה לא? אתה יכול להשוות אותו למכירת רכבים סטנדרטיים? ממש לא!.

מדובר ברכב ייעודי למטרה מסויימת, לא לטיולי משפחות ובטח לא לטיולי שטח , רק למטרת ספורט ומהירות.

מי שמחפש מהירות יגיע לרכב הזה , ואותו "מישהו" צריך לדעת שיש לו תא מטען בגודל של 3 פסטוקים , 2 מקומות בלבד ותחזוקה יקרה, זה בטח לא הקונה הממוצע על הכביש.

שלא לדבר שלא כל חברה תרצה לבטח את הרכב הזה.

מסכימים עד פה?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כנראה שאף פעם לא היה לך MX-5 כי מלק מהטענות שלך תלושות מהמציאות.

אני מחזיק MX5 כרכב יחיד, אני נוסע איתו כל יום לעבודה. אכן מדובר ברכב גרוע לשופינג, אבל כרווק אין בעיה לחיות איתו כרכב ליום יום. ממש לא מדובר לרכב שהוא רק למטרות ספורט ומהירות, ובא נהייה מציאותים פה, לא מדובר ברכב ספורט hardcore, עם הרים של כוחות סוס ומתלים מאבן.

התחזוקה שלו לא יקרה יותר מכל מזדה אחרת, למעט חלקים יחודיים לרכב (גוף\מרכב\גג).

לבטח יש רק חברה אחת או שתיים שיתנו מחיר ראלי ולא מחיר תעזוב'תי-באמאש'ך. אני לא בטוח שזה יהיה שונה עם רכב ספורט \ פתוח אחר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מדובר ברכב ייעודי למטרה מסויימת, לא לטיולי משפחות ובטח לא לטיולי שטח , רק למטרת ספורט ומהירות.

שלא לדבר שלא כל חברה תרצה לבטח את הרכב הזה.

מסכימים עד פה?

ממש לא, אין לך מושג קלוש כי לא היתה לך כזו.

אתה טועה ובגדול

פורסם
ממש לא, אין לך מושג קלוש כי לא היתה לך כזו.

אתה טועה ובגדול

לי אין כזאת , לעובד שלי יש כזאת , זה בעיקר רכב לרווקים, אך בשלב מסויים שאתה צריך להקים משפחה - האופציה זה או למכור אותה או להחזיק עוד רכב בנוסף.. מה שבמציאות של היום - לא זמין לכל אחד.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...