Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש קצת אחורה בשרשור, עשיתי שם סיכומי ביניים.

בגדול

דיינאמאט אקסטרים שכבה על כל דופן והדיפון

דיינאליינר על כל הדיפון

חומר דומה לדיינליינר מאחורי הרמקול

לבד עם גב דביק מסביב לדפנות הדיפון

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 237
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגיע לי החומר שהוזמן מהמוכר הישראלי היום,צילמתי להמחשה.

נראה ספוג איכותי ועבה (13 מ"מ),לגבי התוצאה שלו אני אוכל להגיד רק אחרי שיותקן.

20131124_191128.jpg

20131124_191117.jpg

Scan Speak

פורסם

דן,

האם הספוג הזה פולט ריח כלשהוא? האם ידוע לך אם הוא פולט רעלים? עמיד לחום? מים?

תנסה לשפוך עליו מים תראה אם הוא סופג אותם או לא - CFF שזה ספוג בעל תאים סגורים, לא אמור לספוח אליו מים.

תנסה לחמם אותו קצת עם מפזר חום כאשר הוא בעוצמה הגבוהה שלו (ותדאג שהוא לא יהיה ליד שום דבר דליק)

ותראה אם יש לו ריח כלשהו שיכול לדמות לדלק מכל סוג שהוא או חומר ניקוי.

אם הוא עובר את כל המבחנים האלה בהצלחה - רוב הסיכויים שבטוח ליישם אותו ברכב.

לגבי רעלים - זה כבר יותר תלוי במה שהמוכר אומר ובאמינות שלו - במקרה שלנו מדובר בישראלי :?

ולזה שמעליי - במקרה הזה יותר נכון לאמר "תעדכן כשלא תשמע את התוצאה" :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את האמת לי זה לא משנה אם הוא יפלוט ריח או יזיע...נגד מים הוא כן CFF אני יודע,ריח רע אין לו,בעצם אין לו שום ריח בכלל.

אצלי זה ניכנס לבתי גלגלים הקידמיים בלבד.

בשביל אנשים שירצו להזמין בעתיד אפשר ליישם את הבדיקות הנ"ל.

Scan Speak

פורסם

דן

בוא נסכם כזה דבר - תיסע עם זה שבוע, אם לא נשרף לך הרכב :-D אתה שולח לי הודעה פרטית עם לינק איך ומאיפה להזמין?

תודה,

אדי

Pioneer TS-X150

פורסם

זה אותו לינק אני חושב שהעלתי פה.

תן ביקורת אחרי התרנה עד כמה זה נתן שיפור אם בכלל..

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

בגלל שאני רוצה לשים את הספוגים בבתי גלגלים הקידמיים חשבתי שאולי הדבק שמגיע עם הספוג לא מספיק חזק ולא בא לי שיתקלף מהפח אחרי שבוע מהחום...

יש לכם הצעה עם מה אפשר "לעזור" לו להידבק יותר חזק לפח? הפח שם מחוספס ולא חלק.

חשבתי על ספרי זפת,יעזור להיתפס ?

Scan Speak

פורסם

דיינאמאט השכבה ראשונה ועליה הספוג.

ככה עושים במכסה מנוע, אין סיבה שלבתי גלגלים זה לא יתפוס גם כן.

תקנה גליל של מיקו פרו צריך להספיק לך לרכב שלם :-)

Pioneer TS-X150

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון קל לבנתיים.

היום ייצא לי לעשות בית גלגל אחד לבנתיים,חייב לציין שהדבק של הספוג הזה הוא די חזק,לכל מקרה הצלחתי להשיג דבק דו"צ של M3 ממש חזק והוספתי על הדבק הקיים באזורים מסוימים להדבקה טובה יותר.

אחרי ניקוי עם אלכוהול את האזור,ההדבקה הייתה ממש טובה,אחרי ההדבקה לקחתי ספריי זפת והתחלתי לזפת שם את כל האזור שלא יכלתי להגיע אליו וגם קצת בין הספוגים כדי שיתפס חזק יותר אחרי שהזפת תתקשה.

2 תמונות שמראות את התהליך...

לגבי התוצאה,עוד לא ניסיתי,מחכה לגלגל השני ואז ניתן נסיעה קלה.

20131216_154716.jpg

20131216_160717.jpg

Scan Speak

פורסם

בהצלחה. מקווה שזה יהיה מורגש ויתן שיפור

תעדכן בהמשך

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

בחרת לבודד את מגן הרפש מצידו החיצוני אני מבין. גישה מעניינת, האם יצא יעיל? הבדל מורגש?

בעקרון רצוי לפרק את חצאיות הצד ומגן הרפש ולבודד את כל האזור הפנימי של בית הגלגל, יחד עם זאת שמת חוסם ישיר על הצמיג וזה צריך להיות יעיל באותה מידה רק תבדוק שהם לא משפשפים את הספוגים על מהמורות.

Pioneer TS-X150

פורסם

את האמת לפרק חצאית זה מיותר,קראתי בכמה פורומים(בחו"ל) שאפשר להגיע ע"י פירוק הפלסטיק לכל המקומות הנחוצים.

את האמת ניסיתי להוציא טיפה את הפלסטיקה ולתת שם גם ספוגים אך הקליפסים היו מקובעים ולא רצו לצאת :roll:

אם לא יורגש ההבדל נתאמץ טיפה יותר להוציא אותם :lol:

לגבי ההבדל עוד לא ניסיתי,אני ככל הנראה מחר יעשה את הגלגל השני ואז נראה...

Scan Speak

פורסם
אני גם ראיתי את המוכר הישראלי,הזמנתי ממנו 10 יריעות ב 45 שקל,כולל משלוח.

איך יצא לך כזה זול?

הוא רוצה 80 ש"ח על יריעות ועוד 30 משלוח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...