Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוח חדש

12 חבילות שכולל בהם

-סרטים

- בידור וסדרות

-מדע וטבע

- ספורט

-גברים

- עסקים וחדשות

-משחקים

- חבילת HD

-2 חבילות מוזיקה

-3 שפות

3 ממירים אחד YES MAX HD שני HDVOD ושלישי דיגטלי(אם ארצה HD תוספת של 10 שקלים)

עלות התקנה של 285 שקל שאפשר לפרוס עד 10 תשלומים.

אם ארצה התקנה של VOD היא תהיה בחינם ושלושה חודשים מתנה(צריך להודיע תוך 30 יום מרגע ההתקנה).

הכל כולל מע"מ 234 ש"ח.

האם משתלם?

פורסם

חבילה די דומה לשלך, אבל ללא משחקים, שפות ומוזיקה ועם 5 ממירים סטנדרטייםן - כ-215 ש"ח לחודש. עד כה הוצע HD במחיר מופרז, אבללאור ההודעה שלך אבדוק שוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה,קצת מבאס אותי שיש עלות התקנה,דבר שאני יודע שיש לקוחות שלא משלמים(תשתית יש),אני יגיד לסוכן או ממיר HD במקום הדיגטלי או שהוא מוותר על ההתקנה, נראה מה יגידו.

התירוץ שלו של הדמי התקנה מאחר שאין יותר התחייבויות לחברת הלווין.

אם יש פה עוד אנשים,או אפילו סוכנים\עובדים אשמח לשמוע ממכם

סוף שבוע מעולה

פורסם

ביררתי - דורשים 25 ש"ח לחודשת לממיר HD (עם VOD, שמבחינתי מיותר לחלוטין).

אז שיבקשו, ממני לא יקבלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Badi_Mami אני הצלחתי לקבל מהם 200 שקל זיכוי על ההתקנה באותה השיטה.

את ה200 שקל הם פיצלו לחודשיים, בקיצור בחודשיים הראשונים שילמתי 130 במקום 230.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...