Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דינמומטר - ת"א,

או

מ.מ.מ. בוחנים - בני ברק.

או

מבדק - פתח תקוה.

תודה, אני רוצה ללכת מחר.

אם אפשר להתייחס לזמינות, נוחות, אמינות.

תודה.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

מבין המכונים שציינת אני מכירה רק את "מבדק" פ"ת, שם הייתי פעם אחת, בטסט האחרון שעשיתי לרכב.

הגעתי לשם באמצע היום, באמצע השבוע, ולא היה לחץ, היו 2 מכוניות לפניי, והתור התקדם מהר. קח בחשבון שבימי שישי עמוס בכל המכונים. תגיע כמה שיותר מוקדם.

מבחינת אמינות- הגעתי לשם עם צמיגים שידעתי שהם גמורים (התכוונתי להחליף אותם בפנצ'ריה הקבועה שלי שנמצאת ליד גם אם לא אפסל עליהם). הבודק אמר לי שאני חייבת להחליף אותם, שאל אם אני נשבעת לו שאני מחליפה אותם (נשבעתי וגם התכוונתי לזה...), ובסוף הבדיקה גיליתי שהוא הכשיל אותי עליהם בכל מקרה. זה אולי יישמע לך אירוני, אבל בעיניי זו נקודת זכות גדולה למכון ואני שמחה שלא ויתרו לי.

בשאר העמדות נתקלתי בעובדים מאוד לא מתקשרים, שממש התעלמו ממני ומכל נסיון לקשור איתם שיחה או להתבדח. גם כאן זה אולי יישמע לך אירוני, אבל גם זו נקודת זכות גדולה מאוד בעיניי... לי זה נראה כמו הנחיה מאוד מאוד ברורה (ואולי גם מעקב צמוד) לא להתחבר עם הנבדק ולא לייצר שום פתח לסחבקיות או חלילה שוחד. מקצועיות נטו.

בכל מקרה, חוץ מהצמיגים לא מצאו אצלי כלום ולא המציאו כלום (וגם לא היו צריכים, הרכב עבר בדיקה במכון בדיקה יומיים קודם וחוץ מהצמיגים לא היה שום דבר שהיה צריך לפסול אותו). את הטסט הבא אשמח לעשות אצלם שוב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

דינמומטר הוא המכון הטוב ביותר, אמנם עמוס שם אבל יש 4 מסלולים הבדיקות מבוצעות במהירות ויעילות, אין חוכמות

אם הכל בסדר אז הכל בסדר ואם לא - יגידו לך מה צריך תיקון המשרד מרווח ויעיל , יש אפילו בנק דואר.

שיהיה בהצלחה

פורסם

אני יכול להגיד לך שהייתי פעם אחת ב-מ.מ.מ בני ברק.

השחילו אותי מכל הכיוונים בכל מה שהמכון יכול להרוויח ממנו:

כיוון פרונט ש"במקרה" יש צמוד למכון (כמובן שלא עשיתי שם את הכיוון), פח אשפה, משולש אזהרה (שהיה תלוי במולו הדרו מול פרצופו של הבוחן כשהוא פתח את הבגאז'), אפוד זוהר (גם הוא כמובן היה, פשוט לא בבאגז' אלא בתא הנוסעים כפי שדורש החוק...)

בקיצור אני אישית לא מתקרב לשם יותר.

פורסם

הלכתי לדינמו בסוף, זה יותר קרוב לי למוסך במידת הצורך.

הגעתי מוקדם ב 7:40 (שישי). יש שם באמת 4 מסלולים ונעמדתי מאחורי אחד.

אחרי תשלום של 95 ש"ח במשרדון חזרת לחכות בתור המכוניות.

הבוחן העיר לי על זה שיש לי איזה שני חורים מיותרים בלוחית רישוי,

ושאחד האורות של הלוחית עומד להשרף.

עברתי את שאר המסלול.

הכי מוזר שלא קלטתי בסוף אם עברתי או לא כי לא ממש מסבירים כלום.

הלכתי לבודקה הסופי - הבחורה נתנה לי את המדבקה והבנתי שצלחתי את המסלול הנכסף.

נשמתי לרווחה וברחתי.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

מזל טוב :)

אף פעם לא מסבירים כלום, ותמיד אתה במתח בסוף אם תקבל מדבקה שעברת או טופס לבדיקה חוזרת.

אגב, איך מזהים שאור עומד להישרף...?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...