Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה אנא עזרו לי

כשקניתי את הרכב המוכר אמר שיש בעיה במד דלק שהוא צף או משהו כזה

אני עם הרכב כבר חצי שנה ובכל תדלוק הוא מציק לי הרבה לפני שצריך וככה אני לא יודע באמת כמה דלק נשאר ובגלל זה פעם אחת נתקעתי באמצע הכביש בגלל שנגמר הדלק ועברתי הרבה עגמת נפש. לדוגמא:

תדלוק אחרון שלי תדלקתי ב13 ליטר בערך 100 ש''ח -וכבר אחרי 35 ק''מ התחילה לנג'ס הנורה האדומה..לא שפוי לגמרי .אבל המשכתי עד ל117 ק''מ והיום תדלקתי

השאלה שלי היא האם יש דרך לתקן את המד דלק שיראה לי במדוייק ?אם כן כמה זה עולה בערך?

ועוד כמה שאלות למי שמכיר את הרכב: כמה ליטרים סה''כ המיכל דלק שלו? ועכשיו תדלקתי 43 ליטרים 325 ש''ח .לכמה קילומטר בערך זה אמור להספיק לי? פעם אחרונה תדלקתי אומנם 42 ליטר וזה הספיק לי ל400 ק''מ אבל אני שואל כי אולי הייתי יכול לסחוב עוד.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

שלום רב ניקו !

ביקשת עזרה, תקבל אותה בתנאי שתקבל את עצתי , או תפנה לאחרים.

המנע בכל תוקף מלהגיע למצב של נסיעה מתחת ל10 ליטרים האחרונים, שהם הליטרים הרזרבים, שנותרו לנסיעה בשעת חרום בלבד!

אסור באיסור מוחלט להגיע לנצב שנורת הרזרבי(ברכבי לנסר 93 היא בצבע צהוב ולא אדום)\ מהסיבות הבאות, ברכבך יש משאבת דלק חשמלית טבולה שמתקררת מהדלק העוטף אותה, נסיעה עד לתתית מפלס הדלק, חושף את המשאבה לאוויר אשר גורם לה להתחממם ולקצר את חייה, עד לשרפתה !

בנוסף אתה גורם בכך שמשאבת הדלק, שואבת את תחתית הטנק הדלק, המלא בבוצה, בחלודה , ובכל מיני מרעין בישין, ובכך אתה סותם את רשתית המשאבה ואת מסנן הדלק, וגורם לסתימות דלק !

טנק הדלק אמור להכיל כ50 ליטר כולל הרזרבי.

את שעון הדלק ניתן לתקן בכל מכון למחוונים, באזור תל אביב, מומלץ לפנות לאוו מחוונים, ולבקש את סיגל:

http://www.d.co.il/480090/28270/

לא בריא לסחוב, רכב כמו שלך הוא לא חסכוני כלל, והממוצע הוא כ12 קילומטר לליטר בנסיעה בין עירומית, וכ9 קילומטר לליטר בנסיעה עירונית מפוקקת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...