Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי ניסאן טידה 2008 ואין בה משענת יד (לא קיים בדגם המפואר ולא בדגם הפשוט)

ראיתי באיביי משענת יד שתואמת לי בדיוק לרכב מבחינת הצבעים, נראת איכותית וכמובן רואים שהיא מתאימה לרכב

זו המשענת:

http://www.ebay.com/itm/400219594176?_trksid=p5197.c0.m619

השאלה שלי היא-

אם המוצר יקר יותר מ50$ האם אני יצטרך לשלם עליו מכס?

במידה ויש עליו מכס איפה אני משלם אותו כי המוצר אמור להגיע לדואר..

שווה את המחיר לדעתכם?

תדוה על עזרתכם

פורסם

שים לב שמשלוח לישראל של מוצר זה לא זמין (זאת לפי החלטת המוכר, אם תשלח לו הודעה פרטית יכול להיות ותגיעו להסכמה על משלוח).

אני יכול לשער שמשלוח ארצה יעלה בערך כמחיר המוצר (34 פאונד) ואולי אף יותר , זאת בגלל גודל המוצר ומשקלו.

בכל אופן , לשאלת המכס - לא תצטרך לשלם מכס , אלא מע"מ (16 אחוז) , וזאת תעשה בסניף הדואר הקרוב בהגיעך לקבל את החבילה.

אם זה שווה את המחיר - זו כבר החלטה שלך , על פניו המוצר נראה (בעיני) ממש טוב.

ניר

פורסם
שים לב שמשלוח לישראל של מוצר זה לא זמין (זאת לפי החלטת המוכר, אם תשלח לו הודעה פרטית יכול להיות ותגיעו להסכמה על משלוח).

אני יכול לשער שמשלוח ארצה יעלה בערך כמחיר המוצר (34 פאונד) ואולי אף יותר , זאת בגלל גודל המוצר ומשקלו.

בכל אופן , לשאלת המכס - לא תצטרך לשלם מכס , אלא מע"מ (16 אחוז) , וזאת תעשה בסניף הדואר הקרוב בהגיעך לקבל את החבילה.

אם זה שווה את המחיר - זו כבר החלטה שלך , על פניו המוצר נראה (בעיני) ממש טוב.

ניר

תודה.

מה שמצחיק שהזמנתי שבוע שעבר מאותו מוכר כיסוי ניקל למראות והיה משלוח לישראל

עכשיו פניתי אליו בשאלה למה הפסיקו והוא טוען שהמשלוחים פסקו לישראל וזהו..

המחיר של המשענת יד יצאה לי עם משלוח בערך 200 ש"ח שראיתי לפני כמה ימים

בכל אופן השאלה העיקרית שלי הייתה לגבי המכס שלוקחים, אני יחפש משענת יד זהה אצל מוכר אחר ואם המחיר יהיה מתאים לי אני ירכוש..

אשמח אם המבינים באיביי שבינכם ישלחו לי את אותה משענת יד בצבע באז' ממוכר שאפשר לסמוך עליו במחיר ריאלי

כי קניתי באיביי לראשונה רק שבוע שעבר ואני לא הכי מבין באתר..

תודה ושבת שלום לכולם!

• תוכן חדש...