Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel mt22 vs morel mt23

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי אין מה להשוות ה-MT23 הוא טוויטר כניסה לליגה של הגדולים.

קח בחשבון שמדובר בטוויטרים לא רק בעלי אופי שונה אלא

גם בעלי התנגדות שונה ה-MT23 הוא בעל התנגדות 6 אום כמו הסופרימו\סופרימו פיקולו וה-MT24LE

פורסם

התשובה היא לא ,הקרוס הפסיבי של ההייבירד

חותך בסלופ 6DB את הטוויטר מה שאומר שנקודת החיתוך בוודאות תרד

כאשר אתה מחבר אלמנט 6 אום כמו ה-MT23 במקום ה-MT22 בעל התנגדות 4 אום.

מה שמעניין אותי זה מה קורה באותו מצב לנקודת החיתוך בהנתן סלופ 12DB

כיוון שנוסחת חישוב הקבל מורידה את נקודת החיתוך

ונוסחת חישוב הסליל מעלה את נקודת החיתוך

פורסם

הMT23 טוב בכל פרמטר מהMT22

אם אתה כל כך רוצה, מחשבון קרוס, סליל קבל - קרוס אובר בסדר שני לטוויטר 6 אוהם ואתה מסודר.

אם אתה ממש ממש רוצה - תוסיף לו מעגל זובל או LPAD בהנחתה אפסית בשביל לייצב את נקודת החיתוך ואתה בכלל מסודר.

ערוץ הגברה שמן ככל הניתן יעשה רק טוב לסט גבוה של מוראל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר גם לבנות קרןס לשני אלמנתים בלי בעייה. יש מחשבון שאתה יכול לראות בקלות איזה רכיבים צריך ולבחור איבה פילטר אתה רוצה לבנות Linkwitz,Butterworth, Bessel

http://ccs.exl.info/calc_cr.html

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אם הקרוס הוא של מורל הייברד הישן {לא MK2}

אז יש לך שם אופציה לביאמפ משמע שהקרוס פסיבי עצמאי לכול אלמנט

כך אתה יכול בעזרת קבל פשוט לחתוך את ה-MT23

בסלופ 6DB בחיבור מקבילי ל-INPUT

של המידבאס.

פורסם

חנויות כמו מדיסאונד או פארטס אקספרס

קבל של קלאריטי או של קארלי מיילר או סולן או יאנטצן יעלו לך כמה דולרים בודדים כולל המשלוח לארץ ויעשו עבודה נהדרת.

תפקיד על קבל שיכול לעמוד לפחות ב150 וולט DC אני הייתי ממליץ 250 ומעלה - מהנסיון שלי, עד כמה שאומרים שמעל 50V זה כבר אובר קיל - זה בולשיט, הקבלים עדיין פרקו לי יופי טופי כשהבאתי קבלים של BENNIC שהיו עמידים למתח של 100VDC.

ההמלצה שלי היא קלאריטי קאפ - הם עמידים ל250V ויחסית זולים וגם עמידים לטמפרטורה גבוהה והתוצאות איתם מעולות.

עכשיו רק נשאר לחשב איזה ערך של קבל אתה צריך במיקרו-פאראד

נקודת חיתוך טובה תהיה איפשהו בין 3200 הרץ ל3800 הרץ לטוויטר הזה - התנגדות 6 אוהם

כל מחשבון קרוס פסיבי פשוט בגוגל יעשה את העבודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי נשמע מסובך מידי לא? אין להשיג קבל אפילו יותר פשוט בארץ במקום נגיש ומה עם ההרכבה איפה אני יוכל להרכיב את זה?

פורסם

בחנויות לתיקון רמקולים והגברה מקצועית לדעתי אתה תוכל להשיג קבל של WIMA - הם די טובים גם כן ויעלו כמה שקלים בודדים.

Pioneer TS-X150

פורסם

גם אני נימצא באותה בעייה

חנויות כמו מדיסאונד או פארטס אקספרס

קבל של קלאריטי או של קארלי מיילר או סולן או יאנטצן יעלו לך כמה דולרים בודדים כולל המשלוח לארץ ויעשו עבודה נהדרת.

תפקיד על קבל שיכול לעמוד לפחות ב150 וולט DC אני הייתי ממליץ 250 ומעלה - מהנסיון שלי, עד כמה שאומרים שמעל 50V זה כבר אובר קיל - זה בולשיט, הקבלים עדיין פרקו לי יופי טופי כשהבאתי קבלים של BENNIC שהיו עמידים למתח של 100VDC.

ההמלצה שלי היא קלאריטי קאפ - הם עמידים ל250V ויחסית זולים וגם עמידים לטמפרטורה גבוהה והתוצאות איתם מעולות.

עכשיו רק נשאר לחשב איזה ערך של קבל אתה צריך במיקרו-פאראד

נקודת חיתוך טובה תהיה איפשהו בין 3200 הרץ ל3800 הרץ לטוויטר הזה - התנגדות 6 אוהם

כל מחשבון קרוס פסיבי פשוט בגוגל יעשה את העבודה.

גבר תוכל לעזור לי מאוד , ופשוט לימצוא לי אחד כזה ב EBAY? של החברה הטובה שציינת למעלה , תודה :wink:

פורסם

אני אשתדל להתפנות לזה מחר.

אני אחשב לך נקודת חיתוך של 3.2K הרץ ב6 אוהם סדר ראשון + LPAD עם הנחתה אפסית או אולי זובל לקיבוע ההתנגדות.

Pioneer TS-X150

פורסם

כרגע גם אני חושב לעבור ל22 על הקרוס של הדוטק יש אנשים שהתנסו בכך בעבר ?

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...