Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ישמש לנסיעות יחסית ארוכות מחוץ לעיר בכבישים עם הרבה עליות. הדרישה החשובה ביותר היא שהרכב יחזיק מעמד הרבה זמן ולא יתקע בדרך. הוא ישמש לנסיעות יומיומיות. אבזור וביצועים לא חשובים.

פורסם

נשמע לי שמתאים לך סובארו אמפריזה 98' ידני. היה לי מודל 96 עד לא מזמן...סוס עבודה ורכב אמין עם אפס תקלות

פורסם

שני רכבים מומלצים עולים בראשי בתקציב ובדרישות הללו:

1. הונדה סיוויק 98-99. רכב די מהנה לנהיגה, חזק ואמין מאד. חסכונית יחסית בדלק (1:13 לפי KML, ה-93 שהיתה לי הגיעה ל 1:14 משולב, אבל זה מנוע מעט שונה).

חסרונות: אחזקה לא זולה (גם ביטוחים וגם חלקי חילוף) תדמית "עבריינית" ,מקשה למצוא אקזמפלרים שמורים. נוחות ועיצוב פנים יפניים-ספרטניים. 2.5 כוכבי בטיחות בNCAP שזה די עלוב גם בהתחשב בשנתון. שתי כריות אוויר וABS רק בדגם SR

2. יונדאי אלנטרה 01-03 אמינות גבוהה ואחזקה זולה. מעט חלשה בדגם 1.6 ליטר, וה2.0 ליטר נדירות ויקרות .זללנית דלק לא קטנה (1:9 לפי KML , חבר שהוא בעל רכב כזה טוען לביצועים מעט יותר טובים) רכב משפחתומטי קלאסי, שאם מוצאו בבעלות פרטית יהיה בד"כ שמור ומטופל. מבחר עצום של יוצאות ליסינג , שאם עברו לפני כ-6 שנים ליד פרטית אוהבת ,יכולים לתת לך תמורה מצויינת לכסף. מאובזרת יחסית לשנתון ולמוצא הקוריאני. 4 כרית אוויר ABS ושלושה כוכבי בטיחות (סביר למוצא האסייתי ולשנתון).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם היתה הולך על ידני הייתי אומר לך מיצובישי סופר לנסר! רכב שמהניסיון שלי הוא 0 תקלות גיר רגיל לא אוכל דלק בכלל! הדגם האוטומט טיפה פחות אמין והגיר נוטה להתחמם. בתקציב עד 15000 אתה יכול למצוא סוזוקי בלנו שנת 2002 אוטומט שהוא חסכוני בצורה יוצאת מהכלל הן באחזקה והן בדלק ואם האבזור לא משחק תפקיד אז זו בחירה טובה! כמו כן הרכב לרוב בבעלות של משפחות ואנשים מבוגרים אז אפשר למצוא במצב שמור לאללה! אופציה נוספת היא מזדה לאנטיס 323 מנוע 1600 שגם ידועים כאנימים והמחירון שלהם צנח בתקופה האחרונה! סיויק אני מסכים עם natco הוא בעל תדמית של רכב חשוד ומאוווד קשה למצוא שמור. המצלמה שלי... תבדוק את הבלנו!!!

פורסם

אם הדלק לא שיקול אז לך על הסונטה! שנת 2003 מתחנת דלק אבל נוחה ומוצלחת! (מחלה בנזילת שמן במכסה שסתומים באטם! כל חתי שנה מחליף.. עלות התיקון עם האטם-250 שח!)

פורסם

המליצו לי גם מיצובישי כריזמה. מצאתי אחת משנת 2002, אוטומט (מחפש רק אוטומט), ב - 15500 ש"ח. האם היא אמינה וחסכונית?

פורסם

ישנה אפשרות מיצובישי גאלאנט משנת 1997 עד 2003 דגם כריש מאוד מוצלח, נראה יפה ויושב טוב על הכביש.

בבעלותי יש אקזמפלר כזה רכב מהנה לנסיעה.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

כריזמה לא ממש מומלץ. קטן.. ואוכל דלק.. גם השוק שלו לא משהו. לגבי אמינות מכנית.. לא יודע לא שמעתי משהו מיוחד. על הגאלנט אמנם שמעתי דברים לא כל כך טובים... מחלה במחשב הרכב.. זזלן דלק.. סחירות על הפנים..

פורסם

הכי טוב לך זה בלנו,כי זול ואחזקה לא יקר בכלל ודלק לא אוכל הרבה.ואפילו גיר אוטומטי לא בעיית.במיצובישי והונדה יש הרבה בעיית עם אוטומטית.כבר עברתי עם סיוויק,סופר לנסר לא זול.ועכשו יש לי בלנו ממש זול לגמרי.בקושי תקלות.אם אתה מחפש בלנו?יש לי אחד למכירה,מצב מעולה.תפנה אלי בה"פ

פורסם

שברולט מאליבו בין השנים 98 עד 01

מגיע בנפחי מנוע 2.4 או 3.1

לדגם הנ"ל מיוחסת אמינות סבירה לחלוטין

צריכת הדלק הממוצעת היא סביב הליטר ל 10 בינעירוני

הם נסחרות בטווח המחיר שציינת ובעיניי הם שוות את התמורה במיוחד שציינת כי מדובר לרוב בנסיעות בינעירוניות המצריכות עליות מזדמנות,סלון די מרווח ונוח.

העדפה אישית שלי היא למנוע 3.1

אם טופל כהלכה מדובר ברכישה טובה !

עלויות תחזוקה סבירות,כל מוסך מורשה יכול לטפל ברכב,ישנם חלקי חילוף זמינים,שנה האופציה להשתמש גם בחלקים תחליפיים ברוב המיקרים ,מנוע וגיר אמינים.

בהצלחה!

Gn'f'R

• תוכן חדש...