Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שציינתי אני חדש פה.

אז ככה, אנו משפחה עם שני ילדים קטנים (פחות מ-3) כלומר 2 כיסאות בטיחות.

ברשותנו סוזוקי בלנו 99 270000 ק"מ ואנו בכיוון של להחליף רכב.

אז בעקבות מחירי הדלק ונוסף להמלצה חמה מחבר קרוב החלטתי שהסבת הרכב לגז היא פתרון טוב. אני מודע לחסרונות שבדבר אבל לדעתי היתרון המשמעותי הגדול, עולה על כולם.

כפי שאתם יודעים אחת הבעיות העיקריות היא שהמיכל החדש שכנראה יוצב בתא המטען יתפוס שטח נכבד ולכן חשבתי בכיוון של רכב סטיישן או בגאז' ממש גדול באיזור השנים 2003-2006.

לאחר כמה בירורים והבנה שאין ממש הרבה בחירה הגעתי לכמה אופציות.

1) אוקטביה תא מטען ענק (בסטיישן) מדובר על הדגם של הבנזין, אוטומט.

2) סובארו B4 2003 סטיישן- לא מכיר את הרכב יותר מדי.

3) רנו סניק 2004-2006

בגדול זה גם מה שמצאתי ביד 2 אבל אני ממש אשמח לשמוע עוד כיוונים.

בכל מקרה חשוב שזה יהיה אוטומט כי אשתי תיסע בו רוב הזמן וכך היא מעדיפה.

אני אשמח לשמוע על הדגמים שהצעתי באופן כללי, אחזקה, אמינות, עלות טיפולים, בטיחות וכו'

ובכלל לדעת האם הרעיון שלי בכלל מוצלח, לקנות רכב סטיישן ולהסב לגז?

הייתה גם מחשבה על רנו קנגו אוטומט אבל קצת מבאסת העובדה שאין לו דלתות בשני הצדדים.

סיכוי טוב שיצטרף ילד נוסף למשפחה בשנה הקרובה ולכן צריך להביא גם נתון זה בחשבון, כלומר 2 כיסאות ובוסטר במושב האחורי.

סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה.

פורסם

לא האוקטביה ולא הסניק לא ידועים באמינות יתר כך שלקחת יד שניה יכול להיות עסק מאוד יקר

תלך על הB4 סטיישן כן יחסית קשה למצוא אבל היא עונה לכל הצרכים שלך כמו כן סובארו היא היצרנית הראשונה שהתחילה לעבוד עם גז בארץ יתרון

משמעותי מאוד המתקינים מכירים את הרכבים

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

גם אני חושב שסובארו B4 היא היחידה ברשימה שמתאימה להסבה לגז.

א. יש כבר ניסיון טוב עם הרכב הזה בהסבה לגז (לא כל הרכבים מוצלחים).

ב. יש לה מספיק כוח רזרבי ( מחלק גדול מהמקרים ישנה ירידה בכוח, כ 10% ). לסניק עם מנוע 1600 אין את הרזרבה.

אוקטביה בנזין אולי עם מנוע 2000 סמ"ק אפשרית למשימה, ה 1600 גם ככה כבדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה.

קצת חששתי מהתשובה שכן היחידות שמצאתי הן די ישנות 2002-3 ועשו המון ק"מ.

השאלה האם הרעיון הזה בכלל טוב או שאני סתם מכלה את זמני ופשוט עדיף למצוא רכב חסכוני?

האם רנו קנגו זה אופציה טובה?

האם יש עוד רכבים שיכולים להיות מעניינים עבורי באיזור 2003-2005, חשוב לציין שהתקציב לא כ"כ גדול כך שאולי בכלל לא שווה להשקיע בגז על שנתון כזה?!?

תודה

פורסם

מה כמות הנסיעות השנתית שלך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בקשר לאוקטביה, אם עושים הרבה קילומטרים עדיף לקחת דיזל. בנזין מנוע 2 ליטר לא נפוצות כמו הדיזל או 1.6 בנזין.

ממליץ בחום על אוקטביה בנזין 1.6 בתנאי שלא עושים הסבה לגז או דיזל אם רוצים לחסוך מאט יותר בדלק.

בכלל אני סקפטי בכל הקשור להסבה לגז. מעבר לכך שהמערכת עצמה עולה כסף וכמובן תקלות פוטנציאליות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...