Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני עומד לפני קניית רכב קטן שישרת אותי לתקופה הקרובה.

אני נהג צעיר (נגמר הנהג חדש לפני חודשים אחדים) ואני מנסה למצוא מקום לבטח את עצמי מבלי שהביטוח יעלה לי כמחצית ממחיר הרכב :|

מישהו מכיר מקום שבו מבטחים נהגים צעירים במחיר הגיוני?

אני מבין שאני משלם יותר בגלל הותק, אבל יש גבול למה שבנאדם יכול לספוג.

תודה מראש על המענה (:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני מבטח בביטוח ישיר.

יש להם מחיר די סביר לנהגים צעירים ויש להם שירות נהדר.

ממליץ

גם אני בביטוח ישיר אחלה מחיר וגם שירות טוב!

פורסם

בזמנו בדקתי דרך אתר ואגית על חברה טובה לביטוח,הגעתי לאיזה בחור אחד מרחובות שיש לו מחירים מעולים ושירות ממש טוב,הרבה חבר'ה מהפורום שם מבוטחים אצלו.

לא ביטחו אותי בגלל 2 שלילות בזמנו אבל עוד 13 יום נגמר לי הביטוח וכבר דיברתי איתם ואין ספק שאני הולך לחדש אותו שם.

האמת לא שמרתי אפילו את המס שלהם אז אני לא יכול לעזור לך עם זה כי אמרתי לעצמי שבבוא היום אני אכנס עוד פעם לפורום ואחפש (לא חכם מצדי).

בכל מקרה תחפש באתר שם ואתה תמצא את זה.

תרשום בגוגל את הצירוף ביטוח זול אתר ואגית,או משהו כזה.

בהצלחה.

פורסם

בביטוח ישיר רוצים 3 אלף.. קצת גדול עליי כרגע :/ חרף העובדה שבביטוח חובה למשל צריך לשלם הכל במכה (הצד ג׳ כבר יותר זניח ופחות מטריד אותי)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בביטוח ישיר רוצים 3 אלף.. קצת גדול עליי כרגע :/ חרף העובדה שבביטוח חובה למשל צריך לשלם הכל במכה (הצד ג׳ כבר יותר זניח ופחות מטריד אותי)

יש מקומות שיתנו לך לפרוס את החובה לתשלומים (קרה לי ב2 חברות ביטוח שונות), אפשר לחפש ולמצוא - למרות שאחת מהן היא אחות של חבר והשנייה היא של עובדי מדינה, אני חושב שאם תתעקש תוכל למצוא.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ראשית, אתה יכול לעשות סקר שוק.

הרצת המילה "ביטוח" או צירוף המילים "ביטוח לרכב" תניב תוצאות רבות בדפי החיפוש באינטרנט.

כל אתר/חברת ביטוח מציעה תנאים ומחירים שונים.

ביטוח חובה יהיה זהה בכל החברות, ערכו נקבע ע"פ נפח מנוע ואל מול מחירון לוי יצחק.

השינוי בין חברה לחברה יבוא לידי ביטוי בביטוח מקיף/צד ג'/תוספות (כמו גריריה, שמשות ויוצ"ב).

שנית, קח בחשבון שבכל שנה הביטוח עושה "סיכום" כיצד עברה שנת הנהיגה האחרונה שלך.

באם אין לך תביעות מצד ביטוחים אחרים או עבירות תנועה, הנ"ל יזכה אותך בפרמיות בביטוח, שיתבטאו בתשלום נמוך יותר באותה חברה זהה בשנה הבאה.

אני מבוטח זו השנה החמישית ב"כלל" ומרוצה מאוד מהשירות והמחיר.

גם אני מוגדר עדיין נהג צעיר (בן 23), אך המחירים בכלל עדיין שפויים.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אני נהג חדש צעיר ואני חש את הכאב שלך. מניסיוני מועט השנים אך הכאוב, חברות הביטוח הן בעלות התעריפים הגבוהים ביותר. דווקא הסוכנים הם הזולים והם אלה שלא סירבו לבטח אותי.

אני מבוטח בביטוחי השיטה (אין לי מספר כרגע אבל יש אותם בדפי זהב) ולפני כן הייתי מבוטח בביטוח רוזן. שניהם הגונים מאוד וזולים מאוד ביחס למתחרים אבל ממליץ על השיטה בחום. תבקש לדבר עם אהובה.

אל תשכח שהמון פקטורים משפיעים על המחיר. לדוגמא, התחוור לי שבגלל שאני גר במרכז אני צריך לשלם 15% יותר ממי שגר בצפון. חיישני רוורס גם מוזילים את הביטוח.

בהצלחה!

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שמע, אם אתה יכול לרשום את הרכב על אבא או אמא או בן אדם שאתה סומך עליו ב110% בעל עבר של כמה שנים ללא תאונות ותביעות ביטוח רבות(אם רישיון כמובן), ולהוסיף אותך בביטוח אתה תקבל מחיר נמוך ביותר מחצי. הקטצ' פה שבעל הרכב יהיה אבא או אמא או מי שעזר לך בזה. אבל באופן כללי הרכב שלך לגמרי, אם אתה עושה בעיות בכביש, רק אתה תשא בתוצאות וכל דבר שקשור בביטוח יהיה אח ורק על הראש שלך.

דוגמא: אני נהג צעיר וצריך לשלום 8400 בשנה (לדאבוני הרב) לביטוח מקיף + חובה, אבל אם הייתי יכול לרשום את האוטו על אמא או אבא הייתי משלם 3500... כל מה שאמרתי כאן, אחרי ברור אצל חצי מהסוכנים בעיר שלי.

בהצלחה וסע בזהירות.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב לתאריך :shock: טוב נו.. בכל מקרה זה מידע מועיל למי שמשתמש באופציית החיפוש בפורום

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

• תוכן חדש...