Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסי ניקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי ב-10 שח למטר פסי ניקל כאלה עם דבק דו צדדי

במטרה להרכיב אותם על הפס גומי התחתון שמתחת לחלונות בדלתות בניסאן טידה סדאן.

בקיצור הדבקתי וראיתי שהדבק דו צדדי לא כל כך איכותי והניקל מחליק מעליו ומספיק שטיפה אחת עם צינור לפרק את הפס.

אז פירקתי עם פן (בערך שעת עבודה) ממש מעצבן ומשאיר סימנים על הגומי השחור שמתחת לחלונות של דלתות הרכב

אחר כך עם אלכוהול (עוד חצי שעה לפחות) ניקיתי ממש באגרסיביות את הפס השחור גומי של הרכב והדבק ירד אבל נשארו סימנים מעצבנים כאלה שבהשתקפות הפס השחור נראה מגעיל כזה וצובר ליכלוך..

האלכוהול לא עוזר

אז יש לי 2 בקשות:

1) איזה חומר יכול לנקות ולהבריק לי את הגומי השחור כי אלכוהול לא עוזר אחרי הרבה ידיים הוא (זה דבק דו צדדי ממש חזק)

2) איפה אפשר לקנות פס ניקל איכותי יצוק שמדביקים פעם אחת כמו ידיות וזהו בלי סיבוכים משהו שיהיה עמיד

לעזרתכם אודה,

תמיר.

נ.ב:

חומר ההסרה אסור שיהיה מייבש גומי ושלא יפגע בצבע הרכב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אלכוהול לא טוב כי הוא מייבש את הגומי. יש תכשירים לשמירה על גומי. אני יודע בוודאות שווזלין שומר על גומי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אישית לא מכיר פסי ניקל שמגיעים בצורת הדבקה שבאמת שורדים,כל אביזר שקשור בדבקים דו צדדים 3M על כל סוגיו לא שורד במבחן הזמן נקודה.

בנוגע להסרת הדבק הישן תנסה לעבוד עם כרטיס פלסטיק וטרמפנטין

(בזהירות,מומלץ לנסות על משטח קטן,ולראות איך הולך)

פורסם

תשמע, לדעתי זה תלוי בסוג האיכות. אם הניקל הוא לא סיני והוא מוצלח ועמיד כמו ניקלים מארצות הברית אני לא רואה שום סיבה שדבר כזה יקרה.

לבחור שאמר שהוא לא מכיר ניקלים שמחזיקים מעמד עם 3M , תשמע, כל הניקלים מודבקים ככה, אין ניקל לא מקורי(אלו שלא יוצאים מהחברה ועושים אותם) בלי דבק 3M ועם כל הכבוד זה מחזיק סבבה לגמרי, אבל שוב, תלוי באיכות.

חבר יקר, אני הייתי מציע שתכתוב בגוגל YES1 ניקלים, אחד מהם עשה לי ניקלים מסביב לחלונות לטויוטה בחודש ינואר ויצא יפה ועשה עבודה מעולה, החומר מארצות הברית ועד כה הכל טוב, חבל שהאוטו כסוף ככה שהאפקט לא ממש מרשים אבל עדיין עדיף מהגומי השחור שהתחיל להתקלף לפני כן.מתקינים עד הבית ומנקים עם חומר את האיזור ואז נדבק טוב.

לא הייתי עושה דבר כזה בלי נסיון.

• תוכן חדש...