Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כמה זמן אני מתעניין בקניית מונובלוק לרכב. בעבר רוב המוכרים באיביי לא שלחו לארץ את מוצריהם, אלה ששלחו היו המיעוט.

עכשיו, כשאני מדפדף באתר, המיעוט הוא שאינו שולח את מוצריו לארץ, הרוב כן.

אני יודע שגם פעם לא היה מניע למוכרים לשלוח לארץ, מלבד אולי מחיר משלוח יקר. האם איביי שינו משהו במדיניות שלהם בכל

הקשור למשלוחים לארץ, והורו להכלליל את ישראל בין ארצות שחייבות להופיע ברשימת המדינות שניתן לשלוח אליהן?

**בקשה ממי מהמנהלים לשנות בכותרת את את האות א' במילה עצמי לע'.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אני לא חושב שלאיביי ייכפו על מוכר לשלוח למדינה מסוימת

הרי יש את המוכרים ששולחים אך ורק למדינה שלהם.

יכול להיות אתה מחפש מוצר שאין איתו בעיות במשלוח והמוכרים לא נתקלו בבעיות שגרמו להם להימנע מלשלוח לארץ.

לדוגמא, בגדים ונעליים או כל מיני שטויות לאוטו שאני רוכש דרך איביי, קשה מאוד למצוא מוכר אמין שישלח לארץ.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בעיתון ממון של ידיעות אחרונות יש ראיון עם סטיב ינקוביץ, סגן נשיא המובייל באי-ביי.

לשאלה "ברוב המקרים המוכרים והצרכנים הישראלים...נאלצים להתמודד עם מחירי שילוח גבוהים במיוחד, איך אתם מתמודדים עם הבעיה הזו?

הוא משיב: "מבחינת המוכרים אנחנו מעודדים אותם לספוג את עליות המשלוח, להנמיך אותם ככל האפשר ולעזור להם בשיתופי פעולה עם חברות שילוח שיוזילו עבורם את המרכיב הזה..."

לפיכך ייתכן שמוכרים שעד עכשיו לא שלחו לישראל בגלל אי רצון שלהם לנקוב מחיר שילוח כזה שמראש ירתיע קונים, נענו לקריאה הזו מאי-ביי.

פורסם

לא משתלם לקנות מגברים מאיביי, אלא אם אתה מחפש מגבר נדיר ורק באייבי יש.

אולי עלות המגבר נמוכה, משלוח יקר בגלל המשקל, ותוסיף עוד מיסים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ArikC, אני לא אומר שכדי להזמין מאיביי, אני רק אומר שפתאום יש הרבה יותר מוכרים ששולחים לארץ. שמתי לב לתופעה דרך החיפוש שלי אחרי מגבר.

ליאור, עכשיו כשאני רואה חולצות באיביי, גם שם, הרבה התחילו לשלוח לארץ.

בכל מקרה, גם בעבר היה ניתן לשלוח ה''פ למוכר שלא שלח לארץ, ולשאול אותו על זה וזה, ופה ושם. אבל זה די שיגע. עכשיו אני יכול לראות מה עלות המשלוח בלי שיגולי שכל.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...